Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

«Δε σταματήσαμε το παιχνίδι του Παναθηναϊκού στη ρακέτα»

Στα προβλήματα που δημιούργησε ο Παναθηναϊκός μέσα στη ρακέτα οφείλεται τελικά η ήττα του ΠΑΟΚ από τους «πράσινους», σύμφωνα με τον Σούλη Μαρκόπουλο.

«Δε σταματήσαμε το παιχνίδι του Παναθηναϊκού στη ρακέτα»
Ο τεχνικός των «ασπρόμαυρων» τόνισε πως οι παίκτες του είχαν τόλμη και πήραν αυτοπεποίθηση από τα μεγάλα σουτ που έβαλαν στην αρχή, όμως τα φάουλ που χρεώθηκαν τους αποδιοργάνωσαν και έγιναν πιο αδύνατα τα μαρκαρίσματα στους αντιπάλους. Θεωρεί πως χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για μια νίκη κόντρα σε ένα πολύ ανώτερο αντίπαλο, ο οποίος δεν έπαιξε όπως τον περίμενε και πιστεύει πως στο δεύτερο ματς θα βγει η κούραση.

Αναλυτικά: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη και στον Μαυροκεφαλίδη για την καταπληκτική δουλειά που έκανε. Δεν καταφέραμε να σταματήσουμε το παιχνίδι του αντιπάλου μέσα στη ρακέτα με πολύ υψηλό ποσοστό. Εάν λέγαμε πριν το παιχνίδι ότι θα φτάναμε σε αυτό το σημείο, πολλοί δεν θα το πίστευαν.

Είχαμε τόλμη, τα παιδιά το πίστεψαν, μπήκαν μεγάλα σουτ στην αρχή και αυτό μας έδωσε αυτοπεποίθηση. "Φορτώθηκαν" με φάουλ οι ψηλοί μας και αδυνατίσαμε περισσότερο. Ήταν ευκαιρία να κάνουμε μία σημαντική νίκη, να πάρουμε το παιχνίδι. Αυτό δεν σήμαινε ότι θα περνούσαμε. Αλλά, δύσκολα βρίσκεις αυτές τις ευκαιρίες απέναντι σε τέτοιες ομάδες. Δεν ήταν μόνο καλή η δική μας προσπάθεια, αλλά και ο αντίπαλος δεν βρήκε τις λύσεις σε αυτά τα προβλήματα που του βάλαμε.

Σήμερα, ο ΠΑΟΚ εκμεταλλεύτηκε ορισμένες κακές στιγμές του Παναθηναϊκού. Είναι πολύ δύσκολο να έχουμε την ίδια απόδοση και στο επόμενο παιχνίδι, υπάρχει κούραση, αλλά κανείς δεν μπορεί να ξέρει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: