Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Γαλλία… φωτιά για Μουντιάλ!

Χωρίς εκπλήξεις και με όλα -πλην του Νασρί που ήταν αναμενόμενο πως δεν θα βρίσκεται στην αποστολή- τα όπλα της θα παραταχθεί στο Μουντιάλ της Βραζιλίας η Γαλλία!

Γαλλία… φωτιά για Μουντιάλ
Τους 23 Γάλλους που θα παίξουν με το εθνόσημο στο στήθος στο προσεχές Μουντιάλ ανακοίνωσε ο Ντιντιέ Ντεσάν. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «τρικολόρ» θα έχει μαζί του στη Βραζιλία το «αφάν γκατέ» της χώρας, πλην του Νασρί, με τον οποίο οι σχέσεις είναι στα… άκρα και ήταν αναμενόμενο πως δεν θα κληθεί.

Ούτε ο Τζιμπρίλ Σίσε βρίσκεται στην αποστολή, με τον Γκριζμάν να κερδίζει επάξια μια θέση μετά την εκπληκτική σεζόν με τη φανέλα της Σοσιεδάδ. Υπενθυμίζεται πως οι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές του 1998 θα παίξουν στην πρώτη φάση της διοργάνωσης με Ονδούρα, Εκουαδόρ και Ελβετία.

Τερματοφύλακες: Γιορίς (Τότεναμ), Μανταντά (Μαρσέιγ), Λαντρό (Μπαστιά)

Αμυντικοί: Βαράν (Ρεάλ Μαδρίτης), Σακό (Λίβερπουλ), Ντεμπισί (Νιούκαστλ), Κοσιελνί (Άρσεναλ), Ντιν (Παρί Σεν Ζερμέν), Μανγκαλά (Πόρτο), Σανιά (Άρσεναλ), Εβρά (Μαν. Γιουνάιτεντ)

Μέσοι: Καμπάιγ (Παρί Σεν Ζερμέν), Πογκμπά (Γιουβέντους), Ματουιντί (Παρί Σεν Ζερμέν), Σισοκό (Νιούκαστλ), Γκρενιέ (Λιόν), Μαβουμπά (Λιλ), Βαλμπουενά (Μαρσέιγ)

Επιθετικοί: Μπενζεμά (Ρεάλ Μαδρίτης), Ριμπερί (Μπάγερν Μονάχου), Γκριζμάν (Σοσιεδάδ), Ζιρού (Άρσεναλ), Ρεμί (Νιούκαστλ)

Αναπληρωματικοί: Ρουφιέ (Σεντ Ετιέν), Καμπελά (Μονπελιέ), Γκοναλόν (Λιόν), Λακαζέτ (Λιόν), Περάν (Σεντ Ετιέν), Σναϊντερλίν (Σαουθάμπτον), Τρεμουλινάς (Σεντ Ετιέν) Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: