Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

«Φλερτ» Παναθηναϊκού-Άμπροουζ!!

Ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για την απόκτηση του Ντάρεν Άμπροουζ αποκαλύπτει η ιστοσελίδα «SkySports». Το… ψάχνουν οι «πράσινοι» για τον 30χρονο που σημείωσε 6 γκολ σε 11 ματς με τον Απόλλωνα.

«Φλερτ» Παναθηναϊκού-Άμπροουζ!
Λίγες και ποιοτικές μεταγραφές θέλει να κάνει ο Παναθηναϊκός το καλοκαίρι που «ξεσκονίζει» κάθε περίπτωση ξεχωριστά θέλοντας να προσθέσει στο ρόστερ του παίκτες που θα συγκεντρώνουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.

Μια περίπτωση που δείχνει ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα είναι εκείνη του Ντάρεν Άμπροουζ. Ο 30χρονος χαφ με έφεση στο σκοράρισμα, ήταν εντυπωσιακός στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος αφού με τη φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης σημείωσε 6 γκολ σε 11 παιχνίδια. Ο Άμπροουζ αγωνίστηκε ως δανεικός από την Μπέρμιγχαμ, όμως το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται και πλέον μένει ελεύθερος και… ωραίος.

Σύμφωνα με το «SkySports» η περίπτωσή του δεν έχει περάσει απαρατήρητη από το «τριφύλλι», αφού πρόκειται για ποδοσφαιριστή που έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του και φυσικά πρόλαβε να πάρει μια δυνατή γεύση της ελληνικής πραγματικότητας, επομένως δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής. Επιπλέον, το γεγονός πως δεν δεσμεύεται με άλλη ομάδα, καθιστά την περίπτωσή του ακόμη πιο οικονομική και ελκυστική.

Από το περιβάλλον του «τριφυλλιού» επιβεβαιώνεται πως ο παίκτης έχει προταθεί και τελεί υπό εξέταση. Ωστόσο, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, πρόταση δεν υπάρχει και κανένας δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα πως θα γίνει τέτοια.

Άλλωστε, είπαμε. Ο Παναθηναϊκός θέλει να κάνει λίγες και καλές κινήσεις, γεγονός που συνεπάγεται πως κάθε υποψήφιος μεταγραφικός στόχος θα τσεκαριστεί πολύ καλά πριν το ενδιαφέρον για την απόκτησή του αποκτήσει οποιαδήποτε άλλη διάσταση πλην της… φιλολογικής.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται πως ο Άμπροουζ είναι θετικός στο να παραμείνει στην Ελλάδα, αφού πέρασε καλά στο διάστημα που έπαιξε στη χώρας μας, όμως είναι αρκετές οι ομάδες (και από Αγγλία) που θα ήθελαν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: