Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Αστέρας-ΠΑΟΚ, η στατιστική ματιά!

infographics_featured_tripoli_right
Επτά φορές στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και μία φορά στα πλέι οφ έχουν αναμετρηθεί στην Τρίπολη ο τοπικός Αστέρας με τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα της Αρκαδίας έχει προβάδισμα στις νίκες με τέσσερις έναντι δύο του ΠΑΟΚ, ενώ δύο παιχνίδια έληξαν ισόπαλα.
Η μοναδική αναμέτρηση για τα πλέι οφ πραγματοποιήθηκε την περασμένη σεζόν κι ο ΠΑΟΚ επικράτησε 2-1 χάρη σε γκολ των Στέφανου Αθανασιάδη, Κώστα Κατσουράνη. Η παρθενική νίκη του Δικέφαλου επί του Αστέρα Τρίπολης σημειώθηκε τη σεζόν 2008-09 με σκορ 2-0. Δίχτυα είχε βρει και πάλι ο Κλάους με τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο.
Η σημερινή ημέρα δεν είναι κι από τις πλέον… γουρλίδικες για τον ΠΑΟΚ, αφού σε σύνολο πέντε αγώνων στις 14.05 έχει δύο νίκες και τρεις ήττες. Συγκεκριμένα τα ματς που έχει δώσει ο Δικέφαλος σαν σήμερα είναι:
1961 ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 0-2
1972 ΠΑΟΚ-Παναχαϊκή 3-2
1978 ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 2-0
1995 ΠΑΟΚ-Εδεσσαϊκός 2-1
2006 ΠΑΟΚ-Απόλλων Καλαμαρίας 1-2
Τέλος, δείτε την στατιστική σύγκριση  των δύο αντιπάλων όπως την ετοίμασε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, πριν τον αγώνα στην Τρίπολη μέσα από Ιnfographics. Διαβάστε για την γενική παρουσία των δύο ομάδων στα πλέι οφ, αλλά και μία σύγκριση μεταξύ δύο ποδοσφαιριστών “κλειδιά” για τις δύο ομάδες. Του Μίροσλαβ Στοχ και του Πάμπλο Ντε Μπλάσις.
tripoli_vs_paok_infographics
de_blasis_vs_Stoch_right
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: