Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

«Όχι» σε Σκόρδα, συνεχίζει η νυν διοίκηση!

Παραμένει η διοίκηση Στεφανίδη στον Άρη, καθώς το Ειρηνοδικείο απέρριψε την αίτηση αναστολής που είχε κάνει ο απών από τη σημερινή εκδίκαση, Λάμπρος Σκόρδας. Εκκρεμεί η δίκη για την οριστική απόφαση.

«Όχι» σε Σκόρδα, συνεχίζει η νυν διοίκηση
Δεν έκανε δεκτό το αίτημα του Λάμπρου Σκόρδα το Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης, για αναστολή της απόφασης του Ερασιτέχνη, οπότε συνεχίζει με τη διοίκηση Στεφανίδη ο Άρης.

Ο ΑΣ έχει ορίσει νέο ΔΣ στον σύλλογο αντικαθιστώντας τον πρώην πλέον πρόεδρο των «κίτρινων» και ο ίδιος ζήτησε να παύσει η λειτουργία της νυν διοίκησης μέχρι να βγει η οριστική απόφαση, καθώς έχει ζητήσει την ακύρωση των όσων αποφασίστηκαν σε συνέλευση του Ερασιτέχνη. Δηλαδή, την «πτώση» του από την προεδρία.

Στην περίπτωση που το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα του Λάμπρου Σκόρδα θα έπρεπε να αναλάβει εκ νέου τον Άρη για τον επόμενο έναν μήνα, καθώς για τότε έχει προγραμματιστεί το επόμενο δικαστήριο.

Ο Τάσος Δεσύπρης εκπροσώπησε τον Άρη, ενώ έδωσε το «παρών» από τους μικρομετόχους ο νομικός Θεοχάρης Κοκκώνης. Εξετάστηκε ο κ. Χαντζής, ενώ ο Λάμπρος Σκόρδας δεν εμφανίστηκε και τον εκπροσώπησε ο νομικός του, Κώστας Παπαδόπουλος και ως μάρτυρας ο κ. Κυριακού.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: