Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Η αντιπαράθεση του Ζήση Βρύζα με τον Σαρρή!

Ένα από τα πρώτα επεισόδια της κόντρας που έχει η ΕΠΟ με τον ΠΑΟΚ «παίχτηκε» στο ΔΣ του περασμένου Μαρτίου με την αντιπαράθεση του Γιώργου Σαρρή με τον Ζήση Βρύζα.

Παρότι η ΕΠΟ με αφορμή τα δημοσιεύματα που υπήρξαν ενημέρωσε τα ΜΜΕ και μέσω αυτών τους φιλάθλους και τα μέλη της ποδοσφαιρικής κοινότητας ότι «θα δοθούν στη δημοσιότητα οι ακριβείς και πλήρεις διάλογοι που έλαβαν χώρα στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΟ στις 21/3/2014», ουδέποτε το έπραξε, κάτι που συνιστά παραπληροφόρηση από την πλευρά της ομοσπονδίας.

Το SoccerPlus έρχεται να καλύψει το κενό που δημιουργείται από την υποπληροφόρηση όσον αφορά την επίσημη ενημέρωση για όσα συνέβησαν στο συγκεκριμένο ΔΣ, έχοντας στη διάθεσή του τα πρακτικά του ΔΣ και δημοσιεύοντας τα κυριότερα σημεία της αντιπαράθεσης της ΕΠΟ με τον ΠΑΟΚ η οποία τον τελευταίο καιρό έχει κλιμακωθεί.

Βρύζας: Πιστεύουμε ότι η δομή του ποδοσφαίρου είναι συντήρηση μιας διαβρωμένης κατάστασης… Στόχος είναι τα όρια του θεμιτού ανταγωνισμού να είναι κρυστάλλινα και ξεκάθαρα, ενώ τώρα βοά όλος ο κόσμος ότι δεν είναι...

Σαρρής: Καλό θα είναι να κάνετε αυτοκριτική. Μετά από δύο χρόνια που είστε εδώ κάνατε μια ανακοίνωση μετά από ένα παιχνίδι και λέτε ότι σας αηδιάζουμε εγώ, ο κ. Μώραλης και το διαβρωμένο σύστημα. Ουδέποτε εκφράσατε εδώ αυτές τις απόψεις…

Β: Για άλλη μια φορά ο διαιτητής έκανε διαχείριση αγώνα (σ.σ. εννοεί τον αγώνα με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης»)… Δεν είναι αυτό το ποδόσφαιρο που θέλουμε. Η συντήρηση αυτής της κατάστασης δεν μπορεί να συνεχιστεί.

Σ: Τι εννοείτε; Δεν καταλαβαίνω...

Β: Η αντίληψη του βρίσκω λύσεις σε όλα χωρίς να υπάρχουν ξεκάθαροι κανόνες από την αρχή.

Σ: Δεν καταλαβαίνω…

Β: Δώσατε συνέντευξη Τύπου την ημέρα που ο ΠΑΟΚ έπαιζε ένα πολύ σημαντικό ματς...

Σ: Δεν απάντησα στο θέμα που μου έβαλαν για το αυτοδιοίκητο και γιατί δεν επιβάλουμε μέτρα κατά του ΠΑΟΚ και του Άρη που έχουν προσφύγει στα πολιτικά δικαστήρια. Αυτή ήταν η ερώτηση που μου έκαναν και δεν απάντησα… Μπορείτε να πείτε τι έκανε ο πρόεδρος της ΕΠΟ όταν παίξατε στην Ευρώπη;

B. Δηλαδή το αυτονόητο θα μας το περάσετε ως υποχρέωση;

Σ. Αυτονόητο αλλά δεν άκουσα ευχαριστώ… Τον Πλατινί στην Τούμπα ποιος τον έφερε;

Β: Εσείς τον φέρατε;

Σ: Δεν το ξέρατε; Ένα χρόνο μου έλεγε να έρθει στην Ελλάδα και στην Χίο και εγώ του είπα να πάμε στην Θεσσαλονίκη και στην Τούμπα και εσείς με αφορμή μια διαιτησία πηγαίνετε και λέτε σε όλο τον κόσμο ότι σας αηδιάζουμε.

Β: Βοά όλη η Ελλάδα και εσείς βγαίνετε και λέτε ότι όλα είναι καλά. Δεν υπάρχετε πουθενά!

Σ: Δεν το είπα…

Β: Δεν έχουμε καθαρά πρόσωπα να βγουν μπροστά και να διοικήσουν…

Σ: Δεν είμαστε καθαρά πρόσωπα εμείς;

Β: Καθαρά εννοώ με σωστή ιδεολογία. Συντηρούμε μια κατάσταση η οποία είναι άρρωστη.

Σ: Εκλέχθηκα με την πλειοψηφία αυτών που έχουν δικαίωμα ψήφου στις εκλογές της ΕΠΟ. Δεν έχετε δικαίωμα να με χαρακτηρίζεται έτσι.

Β: Μπορούμε γιατί συντηρείτε αυτή την κατάσταση…

Στη συζήτηση μετείχε και ο πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ, Γιάννης Μώραλης.

Μάλιστα σε κάποιο σημείο συμφωνεί με τον κ. Βρύζα σε τηλεοπτικό debate για τα θέματα του ποδοσφαίρου

Πηγή: soccerplus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: