Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Φιλικό και ανανέωση!

Με τον ιδανικότερο τρόπο θα κλείσει τις φετινές αγωνιστικές υποχρεώσεις του ο Πανθρακικός.

Φιλικό και ανανέωση
Η ομάδα της Κομοτηνής την ερχόμενη Πέμπτη στις 18:00 θα υποδεχτεί στο Δημοτικό Στάδιο της περιοχής τη γυναικεία ομάδα της Ροδόπης ΄87.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί για την ενίσχυση του γυναικείου ποδοσφαίρου, ενώ θα υπάρξει και η απονομή του κυπέλλου στην ομάδα που κατέκτησε το πρωτάθλημα της τρίτης Εθνικής κατηγορίας.

Επίσης, την Τρίτη η ΠΑΕ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή τερματοφυλάκων, Γιάννη Πλαβούκο, για ακόμα ένα χρόνο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή τερματοφυλάκων, Γιάννη Πλαβούκο, έως το καλοκαίρι του 2015.

Μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου, ο προπονητής τερματοφυλάκων του Πανθρακικού προχώρησε στις παρακάτω δηλώσεις: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον μεγαλομέτοχο της ομάδας κ. Καραολάνη, τον πρόεδρο της ομάδας, κ. Τζελέπη, καθώς και τον κ. Μάντζιο για την άριστη συνεργασία που είχαμε και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν όλη τη χρονιά.

Ο Πανθρακικός μου προσέφερε πολλά, μου παρείχε τα πάντα και δεν είναι οικογένεια, αλλά είναι η οικογένειά μου και δεν πέρασε ούτε μια στιγμή από το μυαλό μου να μη συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία.

Ήταν μια χρονιά με αρκετές έντονες συγκινήσεις και ο στόχος μου ήταν, είναι και θα είναι, να εξελίσσω τους τερματοφύλακες όχι μόνο αυτούς της επαγγελματικής ομάδας, αλλά και των τμημάτων υποδομής και της ευρύτερης περιοχής».

Δεν υπάρχουν σχόλια: