Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Τέλος ο Ουζουνίδης!

Παρελθόν αποτελεί από τον Εργοτέλη ο Μαρίνος Ουζουνίδης, καθώς αποχαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, πριν την προπόνηση της Τρίτης. «Έμεινα ευχαριστημένος από τη συνεργασία μας», ανέφερε.

Τέλος ο Ουζουνίδης
Δεν προέκυψε κάποια ανατροπή της τελευταίας στιγμής και η σημερινή προπόνηση εκτός από τελευταία του Εργοτέλη στη φετινή σεζόν, αποτέλεσε και την «αυλαία» του Μαρίνου Ουζουνίδη στο τιμόνι των Κρητικών. Ο 45χρονος τεχνικός δεν τα βρήκε με τη διοίκηση του συλλόγου, η οποία παρέμεινε στη θέση της για μείωση του μπάτζετ της επόμενης σεζόν. Στην ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές πριν την έναρξη του σημερινού προγράμματος, ο Μαρίνος Ουζουνίδης επισημοποίησε το «διαζύγιο».

«Δεν τα βρήκα με τη διοίκηση και δε θα συνεχίσω στην ομάδα. Έμεινα πολύ ευχαριστημένος από τη συνεργασία μας. Ίσως στο μέλλον να συνεργαστώ ξανά με κάποιους από εσάς γιατί είστε πολύ καλοί ποδοσφαιριστές» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο πρώην κόουτς του Πλατανιά ανέλαβε τον Εργοτέλη στα μέσα Ιανουαρίου, αντικαθιστώντας τον Γιάννη Πετράκη και η ομάδα τερμάτισε στην καλύτερη θέση της ιστορίας της, την έβδομη.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: