Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

«Μας βαρέθηκαν τα δικαστήρια»

xristoforidis-610x350
Ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ Άρης, Σπύρος Χριστοφορίδης, μίλησε στον Arena FM 89,4 και σχολίασε τις συνεχιζόμενες δικαστικές εκκρεμότητες της ΠΑΕ. Ανέφερε στο τι έγινε στο σημερινό(13/5) δικαστήριο αλλά και στο άρθρο 106.
Αναλυτικά τα όσα είπε στον Arena FM 89,4:
«Μας έχουν βαρεθεί στα δικαστήρια, η σημερινή(13/5) διαδικασία ήταν πολύ σύντομη και κανένας δεν είχε ιδιαίτερη διάθεση. Το δια ταύτα είναι ότι παραμένουν διοίκηση Στεφανίδης, Ψηφίδης και οι λοιποί τρεις μέχρι εκδόσεως αποφάσεως.
Ο κανόνας λέει ότι οι αποφάσεις των ασφαλιστικών βγαίνουν στον μήνα. Πάντως ο μήνας που ακολουθεί 15 μέρες είναι κλειστά τα δικαστήρια λόγω των εκλογών, οπότε υπάρχει περίπτωση η όλη διαδικασία να τραβήξει λίγο περισσότερο».
Αναφορικά με τις πολλές εκκρεμότητες και αν θα δημιουργήσουν πρόβλημα στον Άρη: « «Δεν υπάρχει πλέον η προστασία του 99 και δεν ληφθεί απόφαση για κάποια εναλλακτική διαδικασία προστασίας, οπότε τα όποια έσοδο, τωρινά και μελλοντικά του συλλόγου, βρίσκονται σε κίνδυνο».
Για το άρθρο 106: «Καταρχήν να πούμε ότι δεν υπάρχει καμία κατανομή, όλα τα χρήματα θα πάνε στο δημόσιο. Ζητείτε ως προαπαιτούμενο μια εγγυητική, βεβαίωση τραπεζικού υδρώματος με την οποία δηλώνεται ότι ο «Χ» είναι αξιόχρεος προκειμένου να αγοράσει το ενεργητικό της εκκαθάριση ομάδας. Κατατίθεται μια αίτηση στο δικαστήριο, ορίζεται η μέρα «πλειστηριασμού» , καλείτε ο αξιόχρεος να καταβάλει το τίμημα και να πάρει τα …κλειδιά του σωματείου, το 90% των μετοχών».
Για την περίπτωση να πάει ο Άρης στην Γ’ Εθνική και τι θα γίνει με τα χρέη: «Δεν θα έχει πρόβλημα να αγωνιστεί με το ΑΦΜ του Ερασιτέχνη, παρόλο τα πολλά χρέη που έχει. Θα μπορεί να παίξει Γ’ Εθνική, τα χρέη είναι κάτι διαφορετικό».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: