Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Παίζει με Παναθηναϊκό ο Νάστος!

Στην αποστολή για το ματς της Τετάρτης με τον Παναθηναϊκό για την 5η αγωνιστική των play-off είναι ο Βαγγέλης Νάστος, παρότι έμοιαζε δύσκολο μέχρι σήμερα. Εκτός οι Παπαδόπουλος, Λαζαρίδης.

Παίζει με Παναθηναϊκό ο Νάστος
Ξεπέρασε απολύτως το τράβηγμα που είχε υποστεί ο Βαγγέλης Νάστος και τέθηκε στη διάθεση του Γιώργου Παράσχου για την αναμέτρηση του Ατρόμητου με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο για την 5η αγωνιστική των play-off. O 33χρονος αμυντικός είχε τραυματιστεί στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης και απουσίασε από τα δύο ματς με τον ΠΑΟΚ, αλλά προπονήθηκε κανονικά χθες και σήμερα και είναι απόλυτα έτοιμος.

Η επιστροφή αυτή ήρθε την κατάλληλη στιγμή. Ο Σωκράτης Φυτανίδης, ο οποίος χρησιμοποιήθηκε στη θέση του Νάστου, δηλαδή στο δεξί άκρο της άμυνας, αναμένεται να μεταφερθεί στο κέντρο της στα δύο επόμενα παιχνίδια, λόγω της απουσίας του Λαζαρίδη, ο οποίος είναι τιμωρημένος, όπως και ο Παπαδόπουλος.

Δεκαεννέα παίκτες αποτελούν την αποστολή της ομάδας μας ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για την 5η αγωνιστική των playoffs.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί στο αθλητικό κέντρο και οι 19 παίκτες είναι οι εξής: Τσέναμο, Σηφάκης, Νάστος, Γιαννούλης, Ταυλαρίδης, Αρκούδας, Κιβρακίδης, Φυτανίδης, Θεολόγου, Γκαρσία, Φάμπιο, Δημούτσος, Μπάλλας, Καραμάνος, Ούμπιδες, Μπρίτο, Ναπολεόνι, Γεωργίου, Φωτάκης. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: