Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Υπό το φόβο νέων προσφυγών!

Το ενδεχόμενο να καταθέσουν και άλλοι παίκτες του Άρη προσφυγή κατά της ΠΑΕ, όπως έπραξε ο Νίκος Τσουμάνης, φοβούνται οι διοικούντες τον σύλλογο.

Υπό το φόβο νέων προσφυγών
Αρκετά είναι τα προβλήματα που καλείται να επιλύσει η νέα διοίκηση του Άρη, με τελευταίο την προσφυγή που κατέθεσε ο Νίκος Τσουμάνης (φώτο).

Ο 23χρονος αμυντικός παραδέχθηκε πως αυτό το έκανε για να μπορεί να διαπραγματευτεί ως ελεύθερος με κάποια άλλη ομάδα, ενώ αποκάλυψε πως είχε επαφές με τον Πανθρακικό.

Το θέμα είναι πως στο «κίτρινο» στρατόπεδο φοβούνται μήπως ακολουθήσουν και άλλοι τον δρόμο του Έλληνα άσου, καθώς όλοι σχεδόν οι παίκτες έχουν δικαίωμα προσφυγής.

Όλοι εκτός πλην του Μανιά, του Διούδη που παραμένουν στην ομάδα και των Αγάνθο, Πουλίδο, Τάτου που έχουν φύγει από την ομάδα.

Για αυτό τον λόγο οι διοικούντες τον σύλλογο φοβούνται μήπως αποχωρήσουν και άλλοι παίκτες, εφόσον αν λάβουν την απόφαση να συνεχίσουν αλλού τις καριέρες τους.

Παράλληλα, επιδικάστηκε το ποσό που καλούνται να πληρώσουν οι Θεσσαλονικείς για την αντίστοιχη περίπτωση του Μανόλη Παπατεριανού και αυτό ανέρχεται στα 160.000 ευρώ και θα υπάρξει νέα επαφή μαζί του για να συζητήσουν πώς θα καταβάλουν αυτά τα χρήματα.

Από εκεί και πέρα, όσο δεν σημειώνεται εξέλιξη στο θέμα του επενδυτή, παρά τις φήμες των τελευταίων ημερών για ομογενή Ρώσο επιχειρηματία με καταγωγή τη Μεσσηνία, τόσο αρχίζει να ωριμάζει στο μυαλό της διοίκησης η λύση του άρθρου 106ια που είχε προτείνει ο νομικός Αργύρης Αργυριάδης.

Δηλαδή, την ειδική εκκαθάριση μεγάλων εταιριών που έχουν πάνω από 2.5 εκ ευρώ ενεργητικό, 5 εκ ευρώ τζίρο και περίπου 50 εργαζομένους, εν λειτουργία, όπως προβλέπει το «άρθρο 106».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: