Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

«Ξεχνάμε στον ΠΑΟΚ»!

λεο-610x3501
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Μιχάλης Λεοντιάδης. Μίλησε για την πορεία του “Δικεφάλου” στα πλέι οφ και τόνισε πως πρέπει να η ομάδα να κερδίσει τον Αστέρα Τρίπολης και να περιμένει στην συνέχεια τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, όπου θα υπάρχουν απ’ έξω… 35.000 χιλιάδες φίλαθλοι! Παράλληλα, αναφέρθηκε στον Θοδωρή Ζαγοράκη και υπογράμμισε πως ο κόσμος εύκολα ξεχνά τα όσα έχει προσφέρει στον “Δικέφαλο του Βορρά” και την συσπείρωση που έφερε στην ομάδα όταν κινδύνευε ακόμα και να υποβιβαστεί.
Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Μιχάλης Λεοντιάδης:
Για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο: “Εγώ θα σταθώ αλλού. Αυτό που έγινε προχθές δεν έγινε πουθενά. Τι πέναλτι ήταν αυτό  και τι να πω; Έπεσα από τα σύννεφα. Στο 93 θα δώσει πέναλτι; Για να με εκτελέσει; Στον Αστέρα Τρίπολης με τι ψυχολογία να πάω; Συγχαρητήρια στα παιδιά και στον Γλύκο που όμως έφταιγε στο πρώτο γκολ. Κανείς βέβαια, δεν είναι αλάνθαστος. Ας πάνε έτσι στην Τρίπολη να παίξουν όπως έπαιξαν στο δεύτερο ημίχρονο, να πάρουν το ματς αν και ας έχουν κόντρα διαιτησία. Είμαι 95% σίγουρος πως θα είναι κόντρα διαιτησία. Μετά ας έρθει ο Παναθηναϊκός και θα το πάρουμε εμείς. Εδώ και θα έχουμε 35.0000 από έξω που θα φωνάζουν και θα ακούγεται σαν να είναι μέσα. 100% θα έχει τόσο κόσμο έξω. Αν δεν γίνεται θα το κάνω εγώ να γίνει. Θα τους ξεσηκώσω όλους να πάνε έξω από το γήπεδο να φωνάζουνε”.
Για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Αστέρα Τρίπολης: “Το αριστερό το μπακ της Τρίπολης ξέρει να μαρκάρει; Είδα έξι φάσεις από το αριστερό μπακ της Τρίπολης με τον Παναθηναϊκό λες και ήθελε να το δώσει το ματς. Η Τρίπολης αν ήθελε να κερδίσει τον Παναθηναϊκό, θα έβαζε τρία γκολ. Δεν το ήθελε όμως η Τρίπολη το παιχνίδι. Επίσης το γκολ φάουλ ήταν αλλά δεν διαμαρτυρήθηκε κανείς. Λες και ήθελε να χάσει η Τρίπολη. Όσο για τον Αλαφούζο και τις δηλώσεις ας μην φάμε πρόλογο. Η διοίκηση πρέπει να μην φάει πρόλογο”.
Για τον Θοδωρή Ζαγοράκη: ” Τελευταίες μέρες έχω τρελαθεί μ’ αυτά εδώ πέρα. Ξεχνάμε εμείς τα ΠΑΟΚτσάκια. Αν δεν ήταν ο Θόδωρος Ζαγοράκης θα ήμασταν Γ’ εθνική. Αυτός μας έφερε μας συσπείρωσε και εμείς τον διώξαμε αντί να ανάβουμε λαμπάδες. Ξεχνάμε πολύ εύκολα. Βοήθησε στον ΠΑΟΚ ο Θόδωρος, έφερε τον κόσμο και από εκεί που θα πέφταμε πήγαμε και ΟΥΕΦΑ για να μην πω και άλλα. Υπάρχει αδικία προς τον Ζαγοράκη 100%. Είναι ΠΑΟΚτσάκη ο Θόδωρος, δεν θέλουμε κάποιο ΠΑΟΚτσάκι στην Βουλή; Εκτός και αν άλλαξε ομάδα και δεν το ξέρω. Με δύο χέρια θα τον ψηφίσω και δεν με ενδιαφέρει τι θα λένε. Ας σκεφτούμε όλοι που θα ήμασταν και ας πάνε να ψηφίσουν τον Θόδωρο”.
Για το τι θα γίνει μετά το τέλος των πλέι οφ: “Μόλις τελειώσουν τα πλέι οφ πρέπει να γίνουν οπωσδήποτε μεταγραφές. Τώρα δεν μπορώ να μιλήσω θα πω περισσότερα μετά τα πλέι οφ”.
Για την στήριξη του στον Νίκο Μαραγκόπουλο: “Τρέχω συνεχώς για το φιλαράκι μου τον Νίκο που είναι και ΠΑΟΚτσάκι. Μαραγκόπουλος Νικόλαος λέγεται, είναι αδελφός, ΠΑΟΚτσάκη και θέλω και να τον στηρίξουν σαν να ψηφίζουν εμένα. Όσοι μπορούνε. Κατεβαίνει με τον Ιωαννίδη, τι να κάνουμε και όσοι μπορούνε να τον ψηφίσουν. Είναι αδερφός, ΠΑΟΚτσάκι και τον στηρίζω”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: