Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Με αλλαγές για τη νίκη!

Παίκτες που έχουν πολλά σερί παιχνίδια στα πόδια τους θα ξεκουράσει ο Γιάννης Αναστασίου στο σημερινό ματς (19:15 / Novasports 1) με τον Ατρόμητο για την 5η αγωνιστική των πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκας.

Με αλλαγές για τη νίκη
Ένας Παναθηναϊκός με αρκετές αλλαγές στην 11άδα του θα υποδεχθεί σήμερα τον Ατρόμητο για την 5η αγωνιστική των πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκας.

Ο Γιάννης Αναστασίου έχει αποφασίσει να ξεκουράσει κάποιους από τους παίκτες που έχουν πολλά παιχνίδια σερί στα πόδια τους.

Πρώτος από τους παίκτες που αναμένεται να μείνει εκτός είναι ο Μπεργκ. Στην ενδεκάδα αναμένεται να επιστρέψει ο Ατζαγκούν, πιθανότατα μετά από καιρό θα παίξει και ο Ντίνας, ενώ ο Μέντες προορίζεται για παρτενέρ του Κουτρουμπή με τον Σπυρόπουλο δεξιά. Πιθανότατα ανάσες θα πάρει και ο Ζέκα.

Ο Τριανταφυλλόπουλος προπονήθηκε χθες, αλλά μάλλον θα είναι στον πάγκο και τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί αν θα είναι στον πάγκο και ο Σίλντενφελντ, που έκανε χθες ατομικό, λόγω των ενοχλήσεων στον προσαγωγό.

Εκτός αποστολής έμεινε και ο Χουχούμης λόγω ενοχλήσεων και ο Πέτριτς λόγω της διάτασης.

Οι πράσινοι θέλουν τη νίκη απέναντι στον Ατρόμητο, την πρώτη από τις δύο που αναζητούν για να «κλειδώσουν» την πρώτη θέση στη διαδικασία των πλέι-οφ, ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα που θα φέρει ο ΠΑΟΚ.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: