Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Με… λαό ο Παναθηναϊκός!

Κόσμο δεν θα ‘χει αύριο. Παίκτες, όμως, υπάρχουν πολλοί! Ο Γιάννης Αναστασίου πήρε μαζί του 21 ποδοσφαιριστές για το ματς με τον Ατρόμητο και θα περιμένει μέχρι… τέλους τον Σίλντενφελντ.

Με… λαό ο Παναθηναϊκός
Με ευχάριστα νέα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το αυριανό -κεκλεισμένων των θυρών- παιχνίδι με τον Ατρόμητο, όπου οι πράσινοι θέλουν να κάνουν ακόμα ένα βήμα για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Γιάννης Αναστασίου είδε με ικανοποίηση τον Κώστα Τριανταφυλλόπουλο να βγάζει όλο το πρόγραμμα και να συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή. Σε αυτή βρίσκεται και ο Γκόρντον Σίλντενφελντ, παρά το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί και τον ανάγκασε να προπονηθεί μόνος του σήμερα, ωστόσο φαίνεται πως ο Έλληνας τεχνικός θέλει ενδεχομένως να περιμένει τον Κροάτη μέχρι τέλους για να δει αν μπορεί να τον υπολογίζει.

Απ' την 21άδα -θα κοπούν τρεις- απουσιάζουν οι Χουχούμης και Πέτριτς, όπως αναμενόταν καθώς αμφότεροι δεν είναι ακόμα έτοιμοι να επανέλθουν σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς.

Η αποστολή: Κοτσόλης, Καπίνο, Ταμπάκης, Κουτρουμπής, Σπυρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος,. Μαρινάκης, Ρισβάνης, Νάνο, Σίλντεφελντ, Μέντες, Αμπέιντ, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Ντίνας, Πράνιτς, Μπεργκ, Καρέλης, Κλωναρίδης και Ατζαγκούν. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: