Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Αποκαλυπτικός Βάσια!

vasia
Ο Βασίλης Χατζηπαναγής εμφανίστηκε σήμερα (13/05) καλεσμένος των… Ηρακλειδέων, Γρηγόρη Αρναούτογλου /Δημήτρη Σταρόβα στην εκπομπή “Καρντάσιανς” του ΑΝΤ1 και μίλησε για το ένδοξο ποδοσφαιρικό παρελθόν του.
Ο “Βάσια” αποκάλυψε προτάσεις που δέχθηκε η επί 15 χρόνια ομάδα και ο ίδιος προκειμένου να αλλάξει φανέλα: “Το 1981 ήρθε ο Βαρδινογιάννης και έδωσε -τότε- 90 εκατομμύρια στον Ηρακλή και 30 σε μένα. Μερικά χρόνια αργότερα, όταν έπαιξε στην Μεικτή Κόσμου οι Αμερικανοί που είχαν την ομάδα ‘Κόσμος’ Νέας Υόρκης πρόσφεραν 300 εκατομμύρια δραχμές στον Ηρακλή, που απάντησε πάλι αρνητικά…”.

Ο Χατζηπαναγής συνέχισε: “Όλοι οι πρόεδροι του Ηρακλή μου ζήτησαν μετά συγνώμη, αλλά τι να το κάνω…”. Παραδέχθηκε ότι “όλη μου η ζωή ήταν… μπάλα” και τόνισε: “Στην Τασκένδη είχε έρθει πρώτος ο Ολυμπιακός με τον Γουλανδρή, αλλά ήθελαν να με αγοράσουν και αυτό δεν μπορούσε να γίνει τότε στην Σοβιετική Ένωση. Πήγα στον Ηρακλή με επαναπατρισμό, άλλωστε η γιαγιά μου που έβαλε τις υπογραφές έμενε στην Θεσσαλονίκη”. Εξήγησε γιατί δεν έγινε προπονητής: “Δεν μου πήγαινε! Είχα κάνει ένα όνομα ως ποδοσφαιριστής και θα μπορούσα να το χάσω σε 5 λεπτά. Στην Ελλάδα όχι, ίσως στο εξωτερικό…”.
Συνεχίζοντας, ο κορυφαίος Έλληνας ποδοσφαιριστής όλων των εποχών, σύμφωνα με την ΟΥΕΦΑ, είπε ότι “ο Ηρακλής άξιζε τουλάχιστον ένα πρωτάθλημα στην δεκαετία του ’80, ειδικότερα στην περίοδο 1983-84″. Και παραδέχθηκε ότι “δεν θα ερχόμουν στην Ελλάδα αν γύιζε ο χρόνος πίσω και εννοώ στην ποδοσφαιρική Ελλάδα για να μην παρεξηγηθώ”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: