Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

«Διεκδικούμε το δίκιο»

MPEKIARIS+AKIS
Στον Arena FM 89,4 μίλησε ο Μάκης Μπεκιάρης, μέλος της διοίκησης του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ. Αναφέρθηκε στο προγραμματισμένο για το απόγευμα του Σαββάτου (17/05) συλλαλητήριο και τόνισε ότι θα είναι παρούσα σύσσωμη η οικογένεια του “Δικεφάλου”.
Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Άκης Μπεκιάρης:
Για την προετοιμασία μέχρι το Σάββατο που θα γίνει το συλλαλητήριο: ” Ο Ερασιτέχνης του ΠΑΟΚ ως κεφαλή του συλλόγου δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχος από το προβλήματα που αντιμετωπίζει ο  ποδοσφαιρικός ΠΑΟΚ. Ο Ερασιτέχνης είναι κοντά και παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις. Την προηγούμενη βδομάδα με ανακοίνωση εξέφρασε την απόλυτη δυσφορία σχετικά με τα τρέχοντα θέματα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που έχουν να κάνουν με την πολιτεία και δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχος στην κινητοποίηση του κόσμου του ΠΑΟΚ. Των κινητοποιήσεων του Σαββάτου προηγούνται δύο εκδηλώσεις, η συνάντηση με τους βουλευτές Θεσσαλονίκης αύριο στο γήπεδο της Τούμπας και η συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή”.
Για το τι εκτιμάει πως θα βγει από το συλλαλητήριο: “Θα συμμετέχει σύσσωμη η οικογένεια του ΠΑΟΚ. Θα διεκδικηθεί αυτό που θεωρείται δίκαιο για τον ΠΑΟΚ και την συνέχεια της δραστηριότητας του. Ο ΠΑΟΚ εκτός από ένας πολύ μεγάλος σύλλογος είναι και ένας τεράστιος κοινωικός και οικονομικός πυλώνας της Μακεδονίας και της χώρας γενικότερα. Το τι θα φέρει η το συλλαλητήριο θα μας το δείξει η συνέχεια. Στο παρελθόν διεκδικούσαμε κάποια πράγματα όμως λύση δεν είδαμε. Από την πλευρά του Ερασιτέχνη πιστεύουμε πως ο κόσμος του ΠΑΟΚ θα βοηθήσει ώστε μέσα σε κόσμια πλαίσια να ακουστεί η φωνή του συλλόγου”.
Για την μετάθεση ψήφισης όλων των εκκρεμών θεμάτων μετά τις εκλογές: ”Να μην ξεχάσουμε να δηλώσουμε πως την πρωτοβουλία των κινήσεων την έχει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο Ερασιτέχνης συμπαραστέκεται ομόψυχα και ολόθερμα στην πρωτοβουλία της ΠΑΕ. Το τάιμινγκ με την κλειστή βουλή δημιουργεί ένα σκεπτικό γιατί αυτό μας έχει διδάξει το παρελθόν. Ο ΠΑΟΚ θα περιμένει να δει τι θα ακούσει από τους βουλευτές της Θεσσαλονίκης και από εκεί και πέρα θα αξιολογήσει τον καθένα”.
Για το αν το συλλαλητήριο θα έχει μεγάλη συμμετοχή: “Πιστεύω, ναι. Την οργάνωση την έχει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και οι σύνδεσμοι της ομάδας όμως οι πληροφορίες που έχω και η περιρρέουσα ατμόσφαιρα λένε πως θα έχουμε πολύ μεγάλη συμμετοχή”.
Για το τι θέλει να πει στον κόσμο του ΠΑΟΚ: “Αυτό που θέλω να ζητήσω από τους φίλους και οπαδούς του ΠΑΟΚ είναι να παρακολουθούν από κοντά τα γεγονότα και να κρίνουν σύμφωνα με το αλάνθαστο κριτήριο που έχει πάντα η κοινή γνώμη” .
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: