Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Σπυρόπουλος: «Στο χέρι μας»

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να πάρει την πρωτιά στα πλέι-οφ και το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ της νέας σεζόν επεσήμανε ο Τάκης Σπυρόπουλος.

Σπυρόπουλος: «Στο χέρι μας»
Καθαρά στο χέρι του Παναθηναϊκού είναι η κατάκτηση της πρωτιάς στα πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκας επεσήμανε ο Τάκης Σπυρόπουλος.

«Δεν πιστεύω ότι στην ομάδα μας υπάρχει τόση πολλή κούραση», τόνισε ο άσος του τριφυλλιού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τάκη Σπυρόπουλου

- αν ο Παναθηναϊκός είναι φαβορί για την πρώτη θέση στα play offs:

«Αν παρουσιαστούμε στα επόμενα δύο παιχνίδια όπως πρέπει και τα κερδίσουμε, τότε δεν χρειάζεται καν να περιμένουμε τι θα κάνουν οι άλλοι. Είναι στο χέρι μας πλέον».

-πώς διαχειρίζονται οι παίκτες του «τριφυλλιού» την κούραση:

«Δεν πιστεύω ότι στην ομάδα μας υπάρχει τόση πολλή κούραση. Έχουμε κάνει πολύ καλή προετοιμασία. Πιο πολύ υπάρχει αυτή τη στιγμή ψυχολογική κούραση από τα πολλά παιχνίδια, αλλά τα έχουμε καταφέρει πολύ καλά και η ομάδα αποδίδει όπως πρέπει».

-Το ευχαριστώ της ομάδας στον κόσμο μετά το τέλος του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης:

«Ο κόσμος μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ και μας έχει στηρίξει. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και είχε μάθει τον κόσμο του σε υψηλότερα στάνταρ, αλλά κάνουμε μια καινούρια αρχή με όλα τα παιδιά, είμαστε μια νέα ομάδα και ο κόσμος μας στήριξε. Τον ευχαριστούμε πολύ και τον περιμένουμε πλέον από την νέα σεζόν».

-Τον αγώνα με τον Ατρόμητο, όπου ο Παναθηναϊκός θα παίξει χωρίς τον κόσμο του:

«Ο κόσμος είναι ο δωδέκατος παίκτης και μας βοηθάει πάρα πολύ, αλλά πρέπει να κάνουμε το χρέος μας και να ικανοποιήσουμε τον κόσμο μας. Πιστεύω ότι το παιχνίδι θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Αν παρουσιαστούμε σωστά και διαχειριστούμε το παιχνίδι όπως πρέπει, τότε θα κερδίσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: