Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Ο εκνευρισμός του Παράσχου!

Δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του ο Γιώργος Παράσχος για την εμφάνιση στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στη χθεσινή ομιλία του στους παίκτες του Ατρόμητου.

Ο εκνευρισμός του Παράσχου
Εκνευρισμένος ο Γιώργος Παράσχος στη χθεσινή προπόνηση του Ατρόμητου εξέφρασε τα παράπονά του στους παίκτες της ομάδας για την εμφάνισή τους στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Στη χθεσινή ομιλία του ο έμπειρος προπονητής δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του.

Και μάλιστα δεν τα είχε με έναν ποδοσφαιριστή, αφού όλοι θεωρούσαν πως ο μοναδικός που θα τα... άκουγε θα ήταν ο Δημήτρης Παπαδόπουλος.

Ο «Παπ» δεν ήταν μπροστά στην ομιλία του προπονητή, αφού έμεινε μέσα στο προπονητικό λόγω ενός προβλήματος, αλλά ο Παράσχος αναφέρθηκε στο περιστατικό με την πρωτοβουλία του να πάρει την εκτέλεση του πέναλτι και να αστοχήσει.

«Αυτό που έγινε, δεν θα περάσει έτσι», είπε ο Παράσχος, εννοώντας την κίνηση του Παπαδόπουλου.

Δεν τα είχε όμως μόνο μαζί του για το χαμένο πέναλτι, αλλά και με τον Χαβιέ Ουμπίντες, στον οποίο έδωσε εντολή για την εκτέλεση.

«Εχεις κι εσύ ευθύνη, γιατί έπρεπε να εκτελέσεις το πέναλτι, όπως είπαμε», είπε στον Αργεντινό, ενώ ήταν εκνευρισμένος και με τον Στέφανο Ναπολεόνι, για τη δυσαρέσκεια που έδειξε ο Ιταλός τη στιγμή της αλλαγής του.

Ο Παράσχος αναμένεται να απευθυνθεί και στη διοίκηση για όλα όσα συνέβησαν στο ματς με τον ΠΑΟΚ, κάτι πάντως που θα γίνει αφού τελειώσουν τα πλέι οφ. Είναι δεδομένο πάντως πως ειδικά με τον Παπαδόπουλο δεν υπάρχει κανένα σημείο επαφής... Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: