Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Τα 40 γκολ και ο 30αρης Λίνο!

VERV1522
Ο αήττητος στα Play Off της Super League ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης στην προσπάθειά του να τερματίσει στην πρώτη θέση της διαδικασίας που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, παρουσιάζει ενδιαφέροντα στοιχεία  από την παράδοση του αναμετρήσεων του Δικεφάλου. 40 γκολ συμπλήρωσε ο ΠΑΟΚ στην διαδικασία των Play Off του πρωταθλήματος στην έκτη συμμετοχή του στην διοργάνωση, αφού έχει απουσιάσει μόνο στην παρθενική για την Super League, την σεζόν 2007-08. Ο Στέφανος Αθανασιάδης ήταν αυτός που σημείωσε το γκολ αριθμός 40.
3 αγώνες για την διαδικασία των Play Off  έχει δώσει ο ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης μαζί με αυτό του πρώτου γύρου στην Τούμπα που τελείωσε ισόπαλος με 1-1. Ο Δικέφαλος είχε επικρατήσει και στα δύο περσινά παιχνίδια, αρχικά στην Τρίπολη για την 3η αγωνιστική με 2-1 (77′ Αθανασιάδης, 80′ Κατσουράνης – 89′ πεν. Περόνε) και στην 4η αγωνιστική στην Τούμπα με 1-0 χάρη στο γκολ του Ολίσε.
30 ασίστ σε αγώνες για το πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ έφτασε ο Λίνο με τις δύο που “σέρβιρε” στους επιθετικούς της ομάδας στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Αυτή τη σεζόν μετρά 10 πλέον μαζί με τα ματς της κανονικής διάρκειας και είναι οι περισσότερες σε μια χρονιά, αφού μέχρι τώρα είχε φτάσει μέχρι τις πέντε σε τρεις διαφορετικές περιόδους. Παράλληλα έχει σημειώσει 11 γκολ στα 160 συνολικά ματς που έχει αγωνιστεί για το πρωτάθλημα.

6 συμμετοχές έχει ο ΠΑΟΚ στην διαδικασία των play off μαζί με την φετινή και μπορεί να μην έχει καταφέρει να κλείσει αήττητος τον κύκλο των έξι αγώνων, αλλά έχει φτάσει χωρίς ήττα μέχρι και την 5η αγωνιστική της διαδικασίας την σεζόν 2009-10 που πήρε με μεγάλη ευκολία την πρώτη θέση και ηττήθηκε την τελευταία αγωνιστική από τον Άρη εκτός έδρας σε ένα ματς που δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: