Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Τσουμάνης: «Ήθελα να μείνω ελεύθερος…»

Ειλικρινής για τον λόγο που κατέθεσε προσφυγή σε βάρος του Άρη εμφανίστηκε ο Νίκος Τσουμάνης, ο οποίος τόνισε ότι ήθελε να μείνει ελεύθερος για να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του.

Τσουμάνης: «Ήθελα να μείνω ελεύθερος…»
Η αβεβαιότητα που επικρατεί αυτή τη στιγμή στον Άρη οδήγησε τον Νίκος Τσουμάνης στην απόφαση να καταθέσει προσφυγή σε βάρος του Άρη, ενώ παράλληλα θέλει να είναι καλυμμένος, αν του έρθει πρόταση από άλλη ομάδα.

Επίσης, αποκάλυψε πως έχει κάνει μία πρώτη κουβέντα με τη διοίκηση του Πανθρακικού, χωρίς να υπάρχει κάτι δεδομένο τώρα.

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο 23χρονος αμυντικός στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, «Αθλητικό Μετρόπολις»

Για τους λόγους που οδηγήθηκε στην προσφυγή:

«Ήταν μια απόφαση που δεν είναι της στιγμής, την σκεφτόμουν καιρό, για να εξασφαλίσω περισσότερο την ελευθερία μου, καθώς δεν υπάρχει ξεκάθαρο πλάνο για το μέλλον της ομάδας, ήταν μια απόφαση του ατζέντη και της οικογένειας μου. Κατά βάση θέλω να μείνω ελεύθερος. Το θέμα των χρημάτων δεν είναι τελεσίδικο, μπορεί να αλλάξει».

Για τις επαφές με τις άλλες ομάδες:

«Έχω κάποια τηλεφωνήματα, έχω μιλήσει με κάποιες ομάδες, θα δούμε τι θα γίνει στο μέλλον. Από τον Πανθρακικό είχα μια επαφή, ωστόσο δεν υπάρχει ακόμα κάτι δεδομένα. Μην ξεχνάμε πως μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα. Και οι προσφυγές αποσύρονται και όλα γίνονται. Εγώ θέλω να μείνω, ωστόσο η αβεβαιότητα που υπάρχει στον σύλλογο μαζί με κάποια τηλεφωνήματα και οδηγήθηκα σε αυτή την κίνηση. Είχα μια επικοινωνία με τον κ. Στεφανίδη, ωστόσο ακόμα όλα είναι ανοικτά».

Για το πού θα αγωνιστεί ο Άρης:

«Θέλω να πιστεύω πως η ομάδα θα παίξει στην Football League, δεν είναι δίκαιο για μια τόσο μεγάλη ομάδα να παίξει στην τρίτη Εθνική. Το ότι θα χάσουμε τα χρήματα μας έρχεται σε δεύτερη μοίρα, αρχικά μας ενδιαφέρει να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό. Όσον αφορά τα άλλα παιδιά δεν έχω μιλήσει μαζί τους, έχουμε μέρες να μιλήσουμε, δεν ξέρω τι θα κάνουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: