Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Μποροβήλος στο Metropolis: «Ματς ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα»

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης και αντιπρόεδρος της Σούπερ Λίγκας Γιώργος Μποροβήλος.

Αναλυτικά όσα τόνισε:

Για το σημερινό ματς του Αστέρα με τον ΠΑΟΚ: «Είναι ένα ματς στο οποίο και οι δύο θέλουν τη νίκη και ευελπιστούμε να γίνει ένα καλό ματς. Θεωρώ πως είναι ένας αγώνας που δεν υπάρχει φαβορί και όλα τα αποτελέσματα είναι ανοιχτά».

Για τον ΠΑΟΚ: «Αγωνιζόμαστε ενάντια σε μια μεγάλη ομάδα, ικανή να φέρει το οποιοδήποτε αποτέλεσμα. Παράλληλα είναι και σε εξαιρετική κατάσταση, την οποία πιστοποίησε ανατρέποντας το σκορ στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο».

Για την διοργάνωση των πλέι οφ: «Είναι ένας χρήσιμος θεσμός με την έννοια ότι μπορεί να ξεπηδήσει κάποιο απρόοπτο, κάποια έκπληξη. Ενδεχομένως χρειάζεται βελτιώσεις, ωστόσο, θα κριθεί σαν διοργάνωση σε βάθος χρόνου. Πάντως είναι γεγονός πως τα πλέι οφ γίνονται όλο και πιο ενδιαφέροντα όσο περνούν τα χρόνια. Απόδειξη το ότι φέτος έχουμε τα πιο αμφίρροπα πλέι οφ».

Για το συλλαλητήριο των οπαδών του ΠΑΟΚ και το αίτημα για ισονομία στο πρωτάθλημα: «Κάθε φορά ζητούμε από τις ομάδες να καταθέτουν προτάσεις προκειμένου να βελτιώνεται το προϊόν. Θέλουμε ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, γιατί ένα απαξιωμένο προϊόν δεν το θέλει κανείς. Όχι μόνο ο χορηγός για να βάλει τα χρήματά του, αλλά και ο φίλαθλος».

Για την διαδοχή του Γιάννη Μώραλη στην προεδρία της Σούπερ Λίγκας: «Θα το συζητήσουμε τις τελευταίες μέρες αφού διαπιστώσουμε ποιοι ενδιαφέρονται. Από την στιγμή που η Σούπερ Λίγκα είναι ένας φορέας που δεν έχει υπό τον έλεγχό της κύρια ζητήματα, όπως η διαιτησία ή η αθλητική δικαιοσύνη πρέπει να υπάρξει συναίνεση σε ένα πρόσωπο, έτσι ώστε να βγει πρόεδρος κοινής αποδοχής. Το καλύτερο θα είναι να πρόκειται για πρόεδρο ή εκπρόσωπο ομάδας και όχι για τεχνοκράτη γιατί αυτό το μοντέλο ταιριάζει περισσότερο». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: