Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

«Ασπρόμαυροι»… μαραθωνοδρόμοι!!

Στο τέλος της πλησιάζει η φετινή σεζόν, με τον ΠΑΟΚ να έχει δώσει συνολικά μέχρι το Σάββατο (την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας) 61 αγώνες.

«Ασπρόμαυροι»… μαραθωνοδρόμοι!
Συγκεκριμένα, οι Θεσσαλονικείς θα έχουν μετρήσει 34 στο πρωτάθλημα, 9 στο κύπελλο, 6 στα πλέι οφ του πρωταθλήματος, 4 στο Champions League και 8 στο Europa League!

Όπως είναι αναμενόμενο, οι «ασπρόμαυροι» παίκτες βρίσκονται ψηλά στη λίστα με εκείνους που έχουν δώσει τα περισσότερα ματς αυτή την αγωνιστική περίοδο.

Αυτή τη στιγμή πρώτος με 50 συμμετοχές είναι ο Λούκας Πέρεθ, τον οποίο ακολουθούν οι Δημήτρης Σαλπιγγίδης (47), Στέφανος Αθανασιάδης (46), Στέλιος Κίτσιου (45), Μίροσλαβ Στοχ (44) και Κώστας Κατσουράνης (44), ενώ στην πρώτη εικοσάδα της λίστας φιγουράρουν επίσης ο Αλβες Λίνο (40) και ο Κοστίν Λάζαρ (40).

Την πρώτη δεκάδα των ποδοσφαιριστών των ελληνικών ομάδων με τις περισσότερες συμμετοχές την περίοδο 2013-14 συμπληρώνουν οι Ούμπιδες (Ατρόμητος, 44), Λαζαρίδης (Ατρόμητος, 44), Κάμπελ (Ολυμπιακός, 43), Μπρίτο (Ατρόμητος, 43).

Από κοντά είναι και οι Παναγιώτης Γλύκος με 38 συμμετοχές (ο Χακόμπο έχει ξεκινήσει σε 19 ματς και οι Γιακουμής και Γκσμπούρνινγκ έχουν από μία), ενώ ο Zβόνιμιρ Βούκιτς με τις 37 συμμετοχές έχει το εκπληκτικό ρεκόρ στην εφετινή περίοδο με 25 παρουσίες ως αλλαγή, όπου πανηγύρισε τα 11 από τα 14 εφετινά γκολ του!

Αν συνυπολογίσει κάποιος τις επιπλέον συμμετοχές που είχαν με τις εθνικές ομάδες οι Σαλπιγγίδης (+6), Αθανασιάδης (+2), Κίτσιου (+6 με την εθνική Ελπίδων), Στοχ (+2), Κατσουράνης (+6) και Λάζαρ (+3) μπορεί να καταλάβει το μέγεθος της καταπόνησης των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ αυτή την περίοδο.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: