Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Θέλεις «σεντόνι»; Απόδειξέ το!!

Το «2 στα 2» καλείται να κάνει ο ΠΑΟΚ για να καταφέρει να κερδίσει το… εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League. Για αυτό μοιάζει με μονόδρομο η νίκη στην Τρίπολη (17:00, NovaΣΠΟΡ 94,6).

Θέλεις «σεντόνι»; Απόδειξέ το!
Το σημαντικότερο παιχνίδι του στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας δίνει σήμερα ο ΠΑΟΚ στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής (17:00, Novasports 2, NovaΣΠΟΡ 94,6 και sport-fm.gr).

Οι Θεσσαλονικείς καλούνται να φύγουν με το «διπλό» από την έδρα των Αρκάδων, αν θέλουν να διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες του για να βρεθούν εκείνοι του χρόνου στα προκριματικά του Champions League.

Παρότι ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν μπήκε με το… δεξί στη διαδικασία και τιμωρήθηκε με αφαίρεση 3 βαθμών για τα όσα είχαν γίνει στον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, με μία αντεπίθεση διαρκείας κατάφερε να επιστρέψει στο «κόλπο» της διεκδίκησης της συμμετοχής στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Το πρόβλημα, όμως, είναι ότι ο Γιώργος Γεωργιάδης πηγαίνει με σύνθεση ανάγκης στην άμυνα, καθώς δεν υπολογίζονται οι Βίτορ, Ινσαουράλδε και Τζαβέλλας.

Οι επιλογές του Έλληνα προπονητή δεν είναι πολλές και μέσα από αλλεπάλληλα τετ-α-τετ που είχε με τους παίκτες προσπάθησε να τους τονώσει το ηθικό για να καταφέρουν να πετύχουν τον στόχο τους.

Ο Γλύκος θα είναι στο τέρμα και ο Κατσουράνης με έναν εκ των Κατσικά-Σκόνδρα στο κέντρο της άμυνας. Δεξιά θα παίξει ο Σκόνδρας ή ο Κίτσιου και αριστερά ο Λίνο ή ο Σπυρόπουλος. Στο κέντρο οι Κάτσε-Λάζαρ-Νάτχο έχουν τον πρώτο λόγο, ενώ στην επίθεση είναι διαθέσιμοι οι Αθανασιάδης-Στοχ-Σαλπιγγίδης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γκσπούρινγκ, Κουλούρης, Γεωργιάδης, Πόζογλου, Σπυρόπουλος και Μάρτενς.

Εκτός έμειναν με ενοχλήσεις και οι Μαντούρο, Χούσεν, Ολίσε, ενώ μόνιμα έξω παραμένει το τελευταίο διάστημα ο Σωτήρης Νίνης. Τιμωρημένοι είναι οι Τζαβέλλας και Ινσαουράλντε. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: