Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

«Δεν έχουμε στείλει την προεπιλογή της Εθνικής»

Άμεση ήταν η αντίδραση της ΕΠΟ στον ντόρο που προκάλεσε το δημοσίευμα μίας ιστοσελίδας από το Περού, το οποίο «αποκάλυπτε» την προεπιλογή της Εθνικής Ελλάδας για το Μουντιάλ στη Βραζιλία.

«Δεν έχουμε στείλει την προεπιλογή της Εθνικής»
Στη διευκρίνιση ότι δεν έχει σταλεί η 30μελής αποστολή της Εθνικής Ελλάδας στη FIFA, ως οφείλει για παν ενδεχόμενο, για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας προχώρησε η ΕΠΟ.

Συγκεκριμένα, η Ομοσπονδία ενημερώνει ότι δεν ισχύει το δημοσίευμα της ιστοσελίδας «depor.pe» από το Περού, το οποίο σήμερα «αποκάλυψε» τους... 29 (κανονικά πρέπει να είναι 30) παίκτες που έχει δηλώσει ο Φερνάντο Σάντος στη FIFA για επερχόμενο Μουντιάλ.

Παράλληλα, συμπληρώνει πως εκείνο ακριβώς που είχε δηλώσει στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 το περασμένο Σάββατο ο ομοσπονδιακός τεχνικός πως η τελική 23άδα, δηλαδή των παικτών που θα βρεθούν στη χώρα του καφέ, θα ανακοινωθεί την ερχόμενη Δευτέρα (19/05).

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

«Σας ενημερώνουμε ότι την Δευτέρα 19/5 και ώρα 11:00 ο κ. Φερνάντο Σάντος θα ανακοινώσει τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα επιλεγούν για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014. Επί τη ευκαιρία και επί του θέματος, σας συνιστούμε να μην προβαίνετε σε αναπαραγωγή ειδήσεων με προέλευση αμφίβολης αξιοπιστίας, διότι το αποτέλεσμα που προκύπτει παραπληροφορεί τους αναγνώστες/ακροατές/θεατές σας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: