Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Με Φαλκάο η Κολομβία!

Στην προεπιλογή της Κολομβίας -εκ των αντιπάλων της Εθνικής στο Μουντιάλ- βρίσκεται ο Ρανταμέλ Φαλκάο που κάνει αγώνα δρόμου για να είναι πανέτοιμος. Δείτε τους 30.

Με Φαλκάο η Κολομβία
Η προεπιλογή της Κολομβίας έγινε γνωστή την Τρίτη. Στην 30άδα, λοιπόν, βρίσκεται και το όνομα του Ρανταμέλ Φαλκάο, παρά το γεγονός πως ακόμα βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας μετά το σοβαρό τραυματισμό του μέσα στη σεζόν. Σίγουρα το ότι ο άσος της Μονακό είναι ανάμεσα στους πρώτους εκλεκτούς του ομοσπονδιακού τεχνικού του, αφήνει ενθαρρυντικά μηνύματα πως θα μπορέσει να παίξει στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Υπενθυμίζεται πως οι Λατινοαμερικάνοι είναι στον όμιλο με την Εθνική μας, μαζί με Ιαπωνία και Ακτή Ελεφαντοστού. Αξίζει να τονιστεί πως ο Γκουαρίν που είναι στην προεπιλογή και προφανώς στην τελική 23άδα δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί απέναντι στην γαλανόλευκη, λόγω του ότι είναι τιμωρημένος για την πρεμιέρα.

Τερματοφύλακες: Οσπίνα (Νις), Μοντραγκόν (Ντεπορτίβο Κάλι), Βάργκας (Σάντε Φε)

Αμυντικοί: Γέπες (Αταλάντα), Μοσκέτα (Αμέρικα), Ζαπάτα (Μίλαν), Βαλντέζ (Σαν Λορέντζο), Περέα (Κρουζ Αζούλ), Μπαλάντα (Ρίβερ Πλέιτ), Αρίας (Αϊντχόφεν), Ζουνίγκα (Νάπολι), Αρμέρο (Γουέστ Χαμ)

Μέσοι: Σάντσες (Έλτσε), Γκουαρίν (Ίντερ), Αγκιλάρ (Τουλούζ), Ραμίρεζ (Μορέλια), Κουιντέρο (Πόρτο), Ιμπάρμπο (Κάλιαρι), Τζέιμς Ροντρίγκεζ (Μονακό), Τόρες (Αλ-Σαμπάμπ), Κουαρδάδο (Φιορεντίνα), Βαλέντσια (Φλουμινένσε), Μεχία (Ατλέτικο Νασιονάλ), Σότο (Μάιντζ)

Επιθετικοί: Φαλκάο (Μονακό), Μπάκα (Σεβίλλη), Ράμος (Χέρτα, πήρε μεταγραφή στη Ντόρτμουντ), Γκουτιέρεζ (Ρίβερ Πλέιτ), Μουριέλ (Ουντινέζε), Τζάκσον Μαρτίνεζ (Πόρτο) Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: