Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

«Εξαρτάται από τον ΠΑΟΚ»

toursounidis2-610x400
Από τον ΠΑΟΚ εξαρτάται η δεύτερη θέση δήλωσε στον Arena FM 89,4 ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, Γιώργος Τουρσουνίδης. Αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο αλλά και στο αυριανό(14/5) με τον Αστέρα Τρίπολης ενώ μίλησε και για τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη.
Αναλυτικά όσα είπε στον Arena FM 89,4:
«Ο ΠΑΟΚ μπορεί να κάνει δυο νίκες και εγώ είμαι αισιόδοξος ότι θα τις κάνει. Η εικόνα που δείχνει η ομάδα μετά τον τελικό είναι πάρα πολύ καλή, είναι στο χέρι των παιδιών πλέον να κερδίσουν τα δυο παιχνίδια και να πάρουν την δεύτερη θέση».
Για τα παιχνίδι στο Περιστέρι και την ανατροπή του ΠΑΟΚ: «Έδειξαν χαρακτήρα τα παιδιά, παρά το εις βάρος τους σκορ, παρουσιάστηκαν βελτιωμένοι στο δεύτερο γύρο και με μια ακόμα ανατροπή πήραν μια σπουδαία νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα δεν ήταν καλή, αλλά στο δεύτερο παρουσιάστηκε πολύ διαφορετική και πήρε την νίκη που τον κρατάει μέσα στο κόλπο για την δεύτερη θέση».
Για τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη και τις αποδοκιμασίες που ακούγονται: «Η είσοδος του Δημήτρη έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην αναμέτρηση. Βοήθησε πάρα πολύ, είναι ένας ποδοσφαιριστής που πάντα δίνει τον καλύτερο του εαυτό και τραβάει μαζί του και τα υπόλοιπα παιδιά.
Υπάρχει μια δυσφορία και για μένα κακώς υπάρχει. Έχουν γίνει κάποια γεγονότα πριν από χρόνια, κάποιοι το έχουν κρατήσει από τότε, αλλά ο Δημήτρης είναι μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ και δίνει πάντα τον καλύτερο του εαυτό».
Για το αυριανό(14/5)παιχνίδι στην Τρίπολη: «Εξαρτάται μόνο από μας. Άμα δείξουμε χαρακτήρα και πάμε να κερδίσουμε το παιχνίδι, θα το πάρουμε. Δεν υπάρχει πισωγύρισμα, κερδίσουμε τον Αστέρα και πάμε να παίξουμε τον τελικό μας με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: