Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Μέσα και βλέπει…!

Στην αποστολή του Αστέρα Τρίπολης για το ματς με τον ΠΑΟΚ βρίσκεται ο Γιάννης Κοντοές, αλλά η συμμετοχή του παραμένει ακόμη αμφίβολη. Εκτός ως γνωστόν οι Γκοϊάν, Εντό.

Μέσα και βλέπει…
Μέχρι την τελευταία στιγμή θα περιμένει ο Στάικος Βεργέτης για να δει αν είναι σε θέση ο Γιάννης Κοντοές να πάρει μέρος στο ματς με τον ΠΑΟΚ για την 5η αγωνιστική των play-off. Ο 27χρονος αμυντικός, ο οποίος μέχρι χθες έκανε ατομικό, σήμερα συμμετείχε στην απογευματινή προπόνηση, που έγινε σε χαλαρούς ρυθμούς. Ωστόσο, δεν είναι σίγουρο ότι θα παίξει κόντρα στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Αν δεν τα καταφέρει, είναι πιθανόν να χρησιμοποιηθεί ο 21χρονος, Αναστάσιος Παπαχρήστος, αλλιώς ο τεχνικός των Αρκάδων θα στραφεί σε κάποια λύση… ανάγκης με παίκτη, του οποίου η φυσική θέση δεν είναι αυτή του αριστερού μπακ. Εκτός αποστολής είναι οι τιμωρημένοι Γκοιάν και Εντό. Ο πρώτος έχει συμπληρώσει κάρτες και ο δεύτερος αποβλήθηκε στο ματς με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά η αποστολή του Αστέρα αποτελείται από τους παρακάτω δέκα οκτώ ποδοσφαιριστές: Μπαντής, Ερνάντεζ, Λούι, Παπαχρήστος, Σανκαρέ, Λισγάρας, Ζησόπουλος, Σέτι, Μουνάφο, Ουσέρο, Ναβάρο, Κουμπέλης, Κοντοέ, Ντε Μπλάσις, Βάλντο, Μπαράλες, Καράσκο και Χουάνμα.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: