Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Το δράμα της Γιουνάιτεντ!!

Το γεγονός πως είχε τεθεί εκτός μάχης τίτλου ήταν αποτυχία. Όμως, τo ότι έχασε και το ευρωπαϊκό εισιτήριο έπειτα από 25χρόνια αποτελεί τη μεγαλύτερη πληγή που αφήνει η φετινή σεζόν στη Γιουνάιτεντ.

Το δράμα της Γιουνάιτεντ
Τα είχε όλα η φετινή χρονιά για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το πρωτάθλημα έκανε «φτερά» από νωρίς, ακολούθησε, η πρωτόγνωρη για τα δεδομένα του συλλόγου, απόλυση προπονητή και ο εφιάλτης έλαβε τέλος στην τελευταία αγωνιστική, όταν κανένα από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια της Premier δεν είχε το όνομα των «κόκκινων διαβόλων».

Αυτή, είναι και η μεγαλύτερη πληγή για την καταστροφική χρονιά της Γιουνάιτεντ, που θα έχει και σημαντικό αντίκτυπο και στην επόμενη σεζόν, όχι για το γόητρο αλλά για την… τσέπη, καθώς τα έσοδα που χάνονται – ακόμη και από το Europa League- είναι σημαντικά.

Έτσι, την επόμενη σεζόν στο «Όλντ Τράφορντ» δεν θα έχει… σεντόνι για πρώτη φορά έπειτα από τη σεζόν 1995-96. Ενώ, ο σύλλογος βλέπει για πρώτη φορά τον δρόμο για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις να κλείνει έπειτα από 25χρόνια.

Βέβαια, η καταστροφική χρονιά έχει εξήγηση… με αριθμούς. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκλεισε τη σεζόν με τους λιγότερους βαθμούς (64), τις λιγότερες νίκες (19) και τις περισσότερες ήττες (12) στην ιστορία της στην Premier League. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: