Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Μπεργκ: «Στην Ευρώπη με τον Παναθηναϊκό»

Ακόμη μία φορά ο Μάρκους Μπεργκ κόβει το βήχα επίδοξων… μνηστήρων τονίζοντας πως θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό προκειμένου να αγωνιστεί με το «τριφύλλι» στην Ευρώπη.

Μπεργκ: «Στην Ευρώπη με τον Παναθηναϊκό»
Δύο πράγματα έχει στο μυαλό του ο Μάρκους Μπεργκ, όπως τόνισε ο ίδιος μιλώντας μετά το τέλος του ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Να πάρει ο Παναθηναϊκός τα δύο επόμενα ματς ώστε να τελειώσει την υπόθεση «Champions League» και να αγωνιστεί με το τριφύλλι στο στήθος την επόμενη σεζόν στην Ευρώπη.

Έτσι, για μια φορά ακόμη φέτος ο Σουηδός απάντησε στα σενάρια που τον θέλουν να αποχωρεί το καλοκαίρι από την ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σουηδός φορ μετά το 1-0 επί του Αστέρα Τρίπολης:

«Δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο πέρα από τα δύο ματς που έχουμε μπροστά μας. Δεν γνωρίζω τίποτα από όλα αυτά. Αυτό που ξέρω είναι πως έχω 3 χρόνια συμβόλαιο ακόμα. Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ και περιμένω να παίξω στην Ευρώπη με τον Παναθηναϊκό» δήλωσε ο Μπεργκ, ο οποίος νωρίτερα ρωτήθηκε αν θεωρεί πως η ομάδα θα καταφέρει να πάρει την πρώτη θέση στα πλέι οφ:

«Φυσικά και το πιστεύω. Έχουμε καταφέρει να είμαστε στη καλύτερη δυνατή θέση ως τώρα και πιστεύω ότι μπορούμε να μείνουμε εκεί ως το τέλος. Σίγουρα δεν είναι εύκολο. Υπάρχει κούραση σε όλες τις ομάδες από τα συνεχή ματς αλλά εμείς θα δώσουμε τα πάντα για να καταφέρουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και στα δυο επόμενα ματς ώστε να τερματίσουμε πρώτοι».

Σε ό,τι αφορά την εξαιρετική χρονιά που κάνει με 23 γκολ, αρκέστηκε να πει:
«Δεν τα κοιτάζω αυτά. Μου αρέσει να σκοράρω αλλά είμαι πάντα πιο χαρούμενος όταν κερδίζει η ομάδα. Αυτό έχει περισσότερη σημασία για μένα», για να αναφερθεί στη συνέχεια και στην παρουσία του κόσμου στο γήπεδο:

«Ήταν το τελευταίο ματς που θα είχαμε κόσμο στις κερκίδες φέτος. Θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε γιατί εκτιμούμε τη στήριξή τους όλη τη χρονιά. Κάνουν κι αυτοί φοβερή δουλειά μαζί με μας για να καταφέρει η ομάδα όσα έχει πετύχει ως σήμερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: