Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

«Ένας Πειραιάς που αξίζει στα παιδιά μας»

Βαγγέλης Μαρινάκης και Γιάννης Μώραλης έδωσαν το «παρών» στον περιβάλλοντα χώρο του Καραϊσκάκη ο οποίος είχε διαμορφωθεί σε ένα πάρκο με αφορμή τη σημερινή γιορτή της Μητέρας.

«Ένας Πειραιάς που αξίζει στα παιδιά μας»
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε το «παρών» στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης» ο οποίος είχε διαμορφωθεί σε ένα πάρκο με αφορμή τη σημερινή γιορτή της Μητέρας.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης εισέπραξε πολλά συγχαρητήρια από τους παρευρισκόμενους, για την πρωτοβουλία του να στηρίξει την προσπάθεια του Συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής».

Μαζί με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ήταν και ο Γιάννης Μώραλης επικεφαλής του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» για τις δημοτικές εκλογές του Πειραιά.

Χαρακτηριστικές ήταν οι προτροπές του κόσμου προς τον κ. Μαρινάκη, να βάλει στον Δήμο Πειραιά το μεράκι που έχει βάλει για τον Ολυμπιακό μας και να τον ανεβάσει ψηλά! Στόχος, άλλωστε και του ιδίου, όσο και του Γιάννη Μώραλη, αλλά και όλων όσοι συμμετέχουν στην προσπάθεια που γίνεται για να είναι ο Πειραιάς Νικητής!

Το σλόγκαν των διήμερων εκδηλώσεων δεν ήταν άλλο από το «ένας Πειραιάς που αξίζει στα παιδιά μας».

Το πάρκο είχε κατακλυστεί από παιδιά και τις οικογένειές τους. Εκεί είχαν τη δυνατότητα να παίξουν και να διασκεδάσουν, περνώντας ευχάριστα τη μέρα τους.

Είχαν, παράλληλα, την ευκαιρία να διδαχθούν και τα μυστικά του ποδοσφαίρου, στο γήπεδο 5x5 που υπάρχει δίπλα στο Καραϊσκάκη, κάνοντας μαθήματα «σουτάρω και ντριμπλάρω».

Μαζί, φυσικά, οι μανάδες, οι οποίες αντιλαμβάνονται καλύτερα από τον καθένα την αγωνία του Προέδρου του Ολυμπιακού για ένα καλύτερο αύριο, με γνώμονα πάντα τα παιδιά!



inner

inner

inner


inner

inner

inner

inner

inner


inner

inner

inner


inner


inner

inner

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: