Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Ξαναβρήκε το χαμόγελο ο Φέτελ!

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ εμφανίστηκε ικανοποιημένος, τηρουμένων των αναλογιών, από την τέταρτη θέση του στο Grand Prix της Βαρκελώνης.

Ξαναβρήκε το χαμόγελο ο Φέτελ
Όταν είσαι ο παγκόσμιος πρωταθλητής, η τέταρτη θέση φαντάζει πολύ λίγη. Όταν όμως ξεκινάς 15ος, δεν μπορεί παρά να είσαι ικανοποιημένος. Αυτό ισχύει και στην περίπτωση του Σεμπάστιαν Φέτελ, που έκανε την πιο ελπιδοφόρα φετινή του εμφάνιση στο Grand Prix της Βαρκελώνης.

«Είμαι ικανοποιημένος. Ήταν το καλύτερο που μπορούσα να κάνω από τη στιγμή που ξεκίνησα τόσο πίσω. Στους προηγούμενους αγώνες είχα αναγκαστεί να αφήσω άλλα μονοθέσια να με περάσουν. Αυτή τη φορά είχα εγώ αυτή τη δυνατότητα. Άρχισα άσχημα, έχασα μια θέση, αλλά κατάφερα να την ανακτήσω γρήγορα. Στην αρχή δεν είχα αντιληφθεί πόσο θα μπορούσα να αναρριχηθώ στην κατάταξη, αλλά όταν έβαλα τη σκληρή γόμα διαπίστωσα πως μπορούσαμε να κερδίσουμε πολλές θέσεις. Πιστεύω πως η τέταρτη θέση ήταν το καλύτερο δυνατό», δήλωσε ο Γερμανός παγκόσμιος πρωταθλητής.

Ο ομόσταβλός του, Ντάνιελ Ρικιάρντο, που τερμάτισε τρίτος είπε: «Δεν είχαμε την ταχύτητα για να ανταγωνιστούμε τη Mercedes. Πάντως πήραμε άνετα την τρίτη θέση και είμαι ικανοποιημένος από την παρουσία μου στο πόντιουμ. Ελπίζω αυτή τη φορά να καταφέρω να την κρατήσω (σ.σ. με αφορμή την τιμωρία του στον πρώτο αγώνα της σεζόν)».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: