Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Μαγκιά ΠΑΟΚ αυτό το διπλό…!

«Ντου από Παντού» για το μεγάλο διπλό του πολεμιστή ΠΑΟΚ στο Περιστέρι. Ο Παναθηναϊκός το φαβορί, αλλά ο δικέφαλος δεν τα παρατάει. Κι ενώ πολλοί περίμεναν ότι ο ΠΑΟΚ θα πετάξει λευκή πετσέτα στα πλέι οφ, ειδικά μετά την τιμωρία, ο δικέφαλος δεν τα παρατάει. Και συνεχίζει να κυνηγάει τον Παναθηναϊκό.
Πάλι ο Μπεργκ
Οι πράσινοι, λοιπόν, εξακολουθούν να είναι το φαβορί μετά τη μάλλον δύσκολη νίκη τους επί του Αστέρα σε ένα μέτριο ποιοτικά ματς. Ας είναι καλά ο Μπεργκ, δηλαδή, που καθάρισε πάλι.
Μόνο να κρατήσουν το 1-0
Ο ΠΑΟΚ, όμως, μετά απ’ αυτό το αποψινό διπλό και ειδικά έτσι όπως ήρθε, φώναξε «παρών». Ο Ατρόμητος, λοιπόν, μπήκε πιο δυνατά στο ματς, είχε το δοκάρι κι εκμεταλλεύτηκε την λάθος έξοδο του Γλύκου για να προηγηθεί. Μετά, όμως, οι Περιστεριώτες προσπάθησαν μόνο να κρατήσουν αυτό το σκορ.
Με φοβερή προσπάθεια
Με το που μπήκε ο Σαλπιγγίδης στο β’ μέρος, ο ΠΑΟΚ ανέβηκε αρκετά. Σα να ξύπνησε επιθετικά. Είχε την ευκαιρία με τον Αθανασιάδη στο 60, όταν ο Λαζαρίδης έδιωξε με φοβερή προσπάθεια πάνω στην γραμμή, και μετά από κάνα τέταρτο ισοφάρισε. Για να κάνει αμέσως το 1-2.
Με νύχια και με δόντια
Ο ΠΑΟΚ, δηλαδή, δεν άφησε το παιχνίδι. Μπορεί να μην του βγήκε αρχικά το ματς, αλλά πολέμησε με νύχια και με δόντια. Έπιασε και το τραβηγμένο πέναλτι ο Γλύκος και ο δικέφαλος εξακολουθεί να διεκδικεί μέχρι τέλους όσες πιθανότητες έχει για την πρωτιά.
Έσπασε το αήττητο στο Περιστέρι
Αρκετές φορές έχω κάνει κριτική από το blog στον ΠΑΟΚ. Και σκληρή, μάλιστα. Τόσα λάθη έχουν γίνει φέτος, άλλωστε. Τα σωστά να λέγονται, όμως. Όταν βλέπεις μια ομάδα που τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζει τόσα προβλήματα σε όλα τα επίπεδα και στέκεται όρθια παρά τις αντιξοότητες, δεν μπορείς να μην πεις και μια καλή κουβέντα. Ειδικά όταν κάνει τέτοια ανατροπή σε μια έδρα που ο Ατρόμητος φέτος δεν είχε ούτε μια ήττα στο πρωτάθλημα!
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: