Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Κρις Πολ: «Παίκτης-μαχητής ο Κόλισον»

Το εγκώμιο του μαχητή Ντάρεν Κόλισον, έπλεξαν οι παίκτες των Κλίπερς, αφού ο βραχύσωμος πλέι-μέικερ τους οδήγησε στη μεγάλη ανατροπή-νίκη για το 2-2 με τη Θάντερ

Κρις Πολ: «Παίκτης-μαχητής ο Κόλισον»
Ο Ντοκ Ρίβερς με πολύ χαρακτηριστική ατάκα, περιέγραψε την κατάσταση στην οποία βρέθηκαν οι Κλίπερς στην εκκίνηση, αλλά και στα μέσα περίπου της τελευταίας περιόδου. «Βρεθήκαμε στο πάτωμα, αλλά δεν μας κάρφωσαν. Είχαν την ευκαιρία να μας πάνε στο 3-1 και τώρα ισοφαρίσαμε σε 2-2».

Με την σειρά του ο Κρις Πολ τόνισε: «Αυτό ήταν ένα από τα καλύτερα. Ο Ντάρεν Κόλισον ήταν εκπληκτικός. Θα πρέπει πάντοτε να λατρεύεις, το να έχεις έναν παίκτη σαν κι αυτόν που το παλεύει μέχρι το τέλος και δεν τα παρατάει ποτέ».

Ο πρωταγωνιστής του ματς, Ντάρεν Κόλισον υπογράμμισε: «Αν και δεν παίξαμε καλά σε μεγάλο κομμάτι του αγώνα, καταφέραμε να κερδίσουμε κι αυτό είναι το πλέον εντυπωσιακό».

Από την πλευρά του ο Ράσελ Γουέστμπρουκ είχε την ευκαιρία με τρίποντο να δώσει τη νίκη στη Θάντερ, αλλά δεν τα κατάφερε: «Είχα την ευκαιρία για ένα καλό σουτ, απλά δεν μπήκε». Η Οκλαχόμενα βρέθηκε να προηγείται με 15 πόντους στην αρχή της 4ης περιόδου και με 10 στα 7’ 44’’ πριν το φινάλε. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: