Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Θέλουν Ντάνκο και… Μπλάνκο!

Σε πολύ καλό κλίμα η επαφή Λυμπερόπουλου με τον Ντάνκο Λάζοβιτς. Εξετάζει και την περίπτωση του Ίσμαελ Μπλάνκο η ΑΕΚ. Δύο ματς απέμειναν για το… μαρτύριο της Γ’ Εθνικής.

Θέλουν Ντάνκο και… Μπλάνκο
Η ενίσχυση της επιθετικής γραμμής της ΑΕΚ έχει περάσει σε πρώτο πλάνο. Ο Ντάνκο Λάζοβιτς είναι ο μεγάλος στόχος της «Ένωσης», που κρατά στο χέρι της την υπόθεσή του. Ο Νίκος Λυμπερόπουλος είχε επαφή με τον 31χρονο φορ της Παρτιζάν και εκείνος έδειξε μεγάλη επιθυμία να φορέσει τα κιτρινόμαυρα. Εφόσον επιβεβαιωθεί πως στο συμβόλαιό του υπάρχει όρος που του επιτρέπει να φύγει σαν ελεύθερος αν έχει πρόταση εκτός Σερβίας, θα αρκεί για την ΑΕΚ να καλύψει τις όχι και τόσο υψηλές απαιτήσεις του (κοντά στις 300.000 ευρώ) για να τον κάνει δικό της.

Ανεξάρτητη με την υπόθεση του Λάζοβιτς φαίνεται πως είναι αυτή του Ίσμαελ Μπλάνκο. Ο «Ζορό» έχει προταθεί στην «Ένωση», που παρά την παραμονή των Μπρέτσεβιτς και Ντακόλ, αλλά και την προσθήκη του Αραβίδη, αναζητεί έναν ακόμη φορ. Ο 31χρονος Αργεντινός φορ αναμένεται να αποχωρήσει από τη Λανούς και είναι πολύ θετικός στο ενδεχόμενο επιστροφής στην ΑΕΚ, ενώ ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα λειτουργήσει και σαν πόλος έλξης για τους φίλους της ομάδας που λάτρεψαν τον Μπλάνκο στην τετραετή του παρουσία (2007-2011).

Άλλα δύο και… τέλος

Το μαρτύριο της ΑΕΚ στη Γ’ Εθνική λαμβάνει τέλος την επόμενη Τετάρτη. Απομένουν δύο παιχνίδια, με τον Ερμή Ζωνιανών που θα γίνει την Τετάρτη στο γήπεδο του Γάλλου στο Ρέθυμνο και με τον Πανναξιακό στο ΟΑΚΑ την επόμενη Τετάρτη. Ο Τραϊανός Δέλλας αναμένεται να δώσει και σε αυτά ευκαιρίες σε παίκτες με λίγο χρόνο συμμετοχής, όπως συνέβη και στο παιχνίδι με τον Περαμαϊκό.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: