Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

«Υγιής σε όλα τα επίπεδα ο Πανιώνιος»

Ο Μάριος Μπατής χαρακτήρισε την υγεία του Πανιωνίου σε όλα τα επίπεδα μυστικό της σταθερά καλής πορείας του τα τελευταία χρόνια, ενώ μίλησε και για τα ημιτελικά με τον Ολυμπιακό.

«Υγιής σε όλα τα επίπεδα ο Πανιώνιος»
Ο Πανιώνιος είναι μια ομάδα που αποπνέει υγεία σε όλα τα επίπεδα. Το βλέπουν όλοι και το επισημαίνει ο αρχηγός της ομάδας, Μάριος Μπατής.

«Ο Πανιώνιος έχει πετύχει έως τώρα τους βασικούς στόχους που είχε θέσει στην αρχή της σεζόν και πραγματοποιεί μια πολύ καλή πορεία. Προκριθήκαμε στην φάση των 2» του Eurocup, στην επιστροφή μας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και στην ημιτελική φάση των play offs της Α1 με 2-0 νίκες, κάτι που συνιστά βήμα προόδου σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν», εξηγεί ο 34χρόνος γκαρντ. «Για να έχει μια ομάδα επιτυχημένη πορεία, όπως ο Πανιώνιος έως τώρα την φετινή σεζόν και τα τελευταία τρία – τέσσερα χρόνια, πρέπει όλο το ‘οικοδόμημα’ να λειτουργεί σωστά. Όλα αρχίζουν από την διοικητική και οικονομική σταθερότητα που προσφέρει η παρουσία του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Ηλία Λιανού. Εμείς οι παίκτες είμαστε αφοσιωμένοι στο μπάσκετ, γιατί δεν υπάρχουν οικονομικά προβλήματα. Ο Πανιώνιος διαθέτει, επίσης, πολύ καλό τεχνικό επιτελείο που συνεργάζεται άψογα με τους παίκτες. Το κλίμα μεταξύ των παικτών είναι εξαιρετικό, ενώ ο κόσμος στηρίζει την ομάδα και στα δύσκολα είναι πάντα εκεί. Η ‘υγεία’ που χαρακτηρίζει τον Πανιώνιο σε όλα τα επίπεδα εμφανίζεται στον αγωνιστικό χώρο», προσθέτει.

Όσο για την ημιτελική σειρά με τον Ολυμπιακό που αρχίζει την Τρίτη στο ΣΕΦ, αναφέρει: «Στους αγώνες με αντίπαλο τον ΚΑΟΔ δείξαμε γενικά καλή εικόνα, με εξαίρεση το πρώτο ημίχρονο στην Δράμα, παρότι προερχόμασταν από μεγάλη διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων και αυτό μας φόβιζε λίγο. Σίγουρα είναι πολύ δύσκολο να νικήσουμε μια ομάδα του επίπεδου του Ολυμπιακού τρεις φορές, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Θα… πουλήσουμε ακριβά το τομάρι μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: