Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Χάος στην Αγ. Πετρούπολη! (video)

Η Ζενίτ ηττήθηκε με 4-2 από τη Ντιναμό Μόσχας στην Αγ.Πετρούπολη, με τους οπαδούς της να εισβάλουν στο γήπεδο και το παιχνίδι να διακόπτεται στο 88'. Χάνεται ο τίτλος για την ομάδα του Βίλας Μπόας.

Χάος στην Αγ. Πετρούπολη (video)
Απίστευτο κάζο για τη Ζενίτ. Αν και προηγήθηκε, γνώρισε τη συντριβή με 4-2 από τη Ντιναμό Μόσχας στην Αγία Πετρούπολη για την προτελευταία αγωνιστική του ρωσικού πρωταθλήματος. Μάλιστα δύο λεπτά πριν το 90’ οπαδοί των γηπεδούχων εισέβαλαν στο γήπεδο με άγριες διαθέσεις και το παιχνίδι διακόπηκε, αρχικά προσωρινά και λίγο μετά οριστικά.

Η Ζενίτ έμεινε στους 60 βαθμούς και πρόσφερε τη δυνατότητα στη Λοκομοτίβ (59β.) και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (58β.) να τη ρίξουν τρίτη κι εκτός Champions League εφόσον κερδίσουν την Ροστόφ εκτός και την Τομ Τομσκ εντός έδρας αντίστοιχα. Οι δύο ομάδες της Μόσχας συγκρούονται την τελευταία αγωνιστική και η Ζενίτ ακόμη και με νίκη εκτός έδρας επί της Κουμπάν ίσως να μην μπορεί καν να πάρει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League, αφού κινδυνεύει με βαριά τιμωρία.

Το γκολ του Ντάνι μετά από φάση διαρκείας στο 6’ έβαλε μπροστά την ομάδα του Αντρέ Βίλας Μπόας, αλλά ακολούθησε «καταιγίδα». Ο Γιουσούποφ με βοήθεια κόντρας ισοφάρισε στο 35’, ενώ ο Φερνάντες στο 57’ και ο Νομπόα στο 65’ με κεφαλιές και ο Κουράνι με σουτ από το ύψος της περιοχής στο 71’ «υπέγραψαν» τον εφιάλτη των γηπεδούχων, με τους οποίους αγωνίστηκε σε όλο το ματς ο πρώην γκολκίπερ της Ξάνθης, Γιούρι Λοντίγκιν. Το τέρμα του Κερζακόφ στο 84’ ήρθε πολύ αργά για τους γηπεδούχους…

Τα χειρότερα δεν είχαν έρθει, ωστόσο, αφού δεκάδες εξαγριωμένοι οπαδοί της Ζενίτ εισέβαλαν στο γήπεδο (με τους παίκτες να τρέχουν στα αποδυτήρια) και το παιχνίδι διακόπηκε. Αρχικά έγιναν συστάσεις να βγουν από τον αγωνιστικό χώρο για να συνεχιστεί το ματς, αλλά από τη στιγμή που η τάξη δεν αποκαταστάθηκε, το παιχνίδι διακόπηκε οριστικά.


Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: