Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Δέλλας: «Δεν μπορούμε να καταδικάσουμε κανέναν»

Ασπίδα προστασίας στους παίκτες της ΑΕΚ ύψωσε ο Δέλλας μετά τη νίκη απέναντι στον Περαμαϊκό. Ευχαριστημένος από τη διάθεση των παικτών του ο τεχνικός της «Ένωσης».

Δέλλας: «Δεν μπορούμε να καταδικάσουμε κανέναν»
Μπορεί να μην έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση, αλλά ο Τραϊανός Δέλλας υπερασπίστηκε τους παίκτες της ΑΕΚ που αγωνίστηκαν απέναντι στον Περαμαϊκό. Ο τεχνικός της «Ένωσης», μετά το τέλος του αγώνα, στάθηκε στη διάθεση που έδειξαν τα νέα παιδιά που πήραν χρόνο συμμετοχής.

Όσον αφορά τις μεταγραφικές εξελίξεις, ο Δέλλας δεν θέλησε να ανοίξει τα χαρτιά του.

Αναλυτικά:
«Ξέραμε ότι οι αλλαγές φέρνουν αποδιοργάνωση στην ομάδα. Πρώτη φορά τα παιδιά αγωνίστηκαν σε τέτοιο γήπεδο. Είχαμε δυσκολίες προσαρμογής στις συνθήκες του γηπέδου, αλλά νομίζω ότι βελτιώθηκαν κάπως τα πράγματα στο δεύτερο μέρος και με τις αλλαγές που έγιναν.

Δεν μπορούμε από ένα παιχνίδι να καταδικάσουμε κανέναν. Βλέπω κάποια πράγματα στις προπονήσεις. Αυτό που θέλω είναι να πάρουν κάποιοι παιχνίδια στα πόδια τους, να πάρουν τη χαρά της συμμετοχής στην ΑΕΚ».


Για την εικόνα του δανεικού από την ΑΕΚ, Ντούμπερετ:


«Και ο Ντούμπερετ και ο Δημγκιόκας έδειξαν καλή εικόνα. Γι' αυτό ήρθαν εδώ για να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους. Τα παιχνίδια βελτιώνουν περισσότερο έναν παίκτη, όση προπόνηση κι αν κάνεις. Μέσα από τα παιχνίδια γίνεσαι καλύτερος».

Για τον Παληαρούτα και τις αλλαγές στην 11άδα:


«Σήμερα οι αλλαγές ήταν ο Κέζος, ο Παληαρούτας κάποιοι άλλοι, λίγο έως πολύ έχουν παίξει. Δεν ήταν πάρα πολλές οι αλλαγές. Απλά ήταν λίγο μία... μπερδεμένη 11άδα, απ' ότι είχαμε συνηθίσει μέχρι τώρα. Μέχρι τώρα είχαμε προβλήματα με τον σέντερ φορ. Ο Παληαρούτας είναι ένα παιδί που δουλεύει πολύ. Όλα τα παιδιά όμως δείχνουν διάθεση».

Για τις μεταγραφές:

«Δεν έχουμε εξέλιξη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: