Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Ο Ντιόπ και οι «μεταγραφές»

Εντός της εβδομάδας αναμένεται να ανακοινωθεί η μεταγραφή του Πάπε Ντιόπ στον Ολυμπιακό. Σε καλό δρόμο και η παραμονή του Μαρκάνο, «δένουν» τον Μέγιερι οι Πειραιώτες.

Ο Ντιόπ και οι «μεταγραφές»
Τα τυπικά έχουν απομείνει για την μεταγραφή του Παπα Ντιόπ στον Ολυμπιακό, αφού την ερχόμενη εβδομάδα θα είναι το τελευταίο του παιχνίδι με τη Λεβάντε.

Εκείνο που αναφέρουν στην Ισπανία είναι πως ο Σενεγαλέζος χαφ έδωσε το τελευταίο του παιχνίδι μπροστά στους οπαδούς της ομάδας του και εκείνο με τη Μάλαγα θα είναι το τελευταίο του στην Primera Division.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, η μεταγραφή του διεθνούς άσου να κλείσει εντός της εβδομάδας, καθώς αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα ο μάνατζέρ του και να πέσουν οι υπογραφές.

Άνθρωπος των Πειραιωτών βρίσκεται στη Βαλένθια για να μιλήσει με τη διοίκηση του ισπανικού συλλόγου, αν και μέχρι στιγμής δεν έχει επιτευχθεί η συμφωνία.

Η Λεβάντε αξιώνει ένα ποσό της τάξεως των 2 εκατ. ευρώ, με τον παίκτη να παρουσιάζεται θετικός – όπως και πέρσι – να ντυθεί στα ερυθρόλευκα.

Στα όσα έχουν γίνει πάντως γνωστά, ο Ολυμπιακός έχει απεσταλμένο του στην Ισπανία για συζητήσεις με τη διοίκηση της Λεβάντε και μέχρι στιγμής, δεν έχει επιβεβαιωθεί κάποια συμφωνία.

Μένει και ο Μαρκάνο

Με τη μορφή δανεισμού από τη Ρούμπιν Καζάν αγωνίστηκε από τον περασμένο Γενάρη στον Ολυμπιακό ο Ιβάν Μαρκάνο.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν κινηθεί ήδη για την αγορά των δικαιωμάτων (υπάρχει οψιόν για αγορά έναντι 1,5 εκατ. ευρώ) του Ισπανού αμυντικού, καθώς και ο ίδιος δεν θέλει να επιστρέψει ξανά στη Ρωσία.

Από την πλευρά του, ο Μίτσελ υπολογίζει τον παίκτη για το αριστερό άκρο της άμυνας, κάτι που ενδεχομένως να κρίνει το μέλλον του Χολέμπας ή του Μπονγκ στην ομάδα.

Εν τω μεταξύ, ο Μπάλαζ Μέγιερι θα κληθεί από τη διοίκηση να ανανεώσει το συμβόλαιό του, αν και αυτό λήγει σε ένα χρόνο. Πρόθεση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ είναι να κρατήσει τον Ούγγρο, τον οποίο θεωρεί αξιόπιστη λύση για μπακ απ του Ρομπέρτο.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: