Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Τέλος η εθνική Αγγλίας για Κόουλ!!

Δεν θα ξαναφορέσει την φανέλα με το εθνόσημο ο Άσλεϊ Κόουλ, καθώς επιβεβαίωσε πως δεν θα κληθεί για το Μουντιάλ, με αποτέλεσμα να πάρει την απόφαση να αποσυρθεί απ' την εθνική Αγγλίας.

Τέλος η εθνική Αγγλίας για Κόουλ
Ύστερα από 13 χρόνια σε εθνικό επίπεδο, ο Άσλεϊ Κόουλ ανακοίνωσε πως αποσύρεται απ’ την εθνική Αγγλίας. Όπως αποκάλυψε, ο Ρόι Χότζον επικοινώνησε μαζί του και του μετέφερε πως στο προσεχές Μουντιάλ της Βραζιλίας θέλει να στηριχθεί σε πιο νέους ποδοσφαιριστές, με αποτέλεσμα να μην τον περιλαμβάνει στα πλάνα του.

Έτσι, ο 33χρονος άσος αποδέχθηκε πλήρως την απόφαση του ομοσπονδιακού τεχνικού των «τριών λιονταριών» και έκρινε σκόπιμο να ανακοινώσει παράλληλα και την απόσυρσή του απ’ το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, το οποίο τίμησε απ’ το 2001.

Ο παίκτης της Τσέλσι πραγματοποίησε συνολικά 107 συμμετοχές με το εθνόσημο στο στήθος και παραδέχθηκε πως οι Σο και Μπέινς (παίζουν στην ίδια θέση) είναι εξαιρετικοί παίκτες και αποτελούν το μέλλον της Αγγλίας.

«Μου τηλεφώνησε ο Ροι και συμφωνήσαμε πως η εθνική θα πρέπει να στηριχθεί σε νέους παίκτες. Νομίζω πως πλέον είναι καλύτερο να αποσυρθώ απ’ την ομάδα. Έχουμε εξαιρετικό προπονητή και ομάδα και τους εύχομαι μόνο επιτυχίες. Θα τους στηρίζω σαν πραγματικός οπαδός. Ευχαριστώ τους πάντες για όλα. Οι Μπέινς και Σο είναι σπουδαίοι παίκτες, το απέδειξαν φέτος και αποτελούν το μέλλον της Αγγλίας. Ήταν τιμή μου που έπαιξα συνολικά 107 φορές», ανέφερε σχετικά ο Κόουλ μέσω Twitter. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: