Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Σιμέονε: «Πάμε για τελικό στο Καμπ Νου»

Στο γεγονός πως η Μπαρτσελόνα είναι μια ομάδα εξοικειωμένη με την διαχείριση αγώνων, όπως αυτός που θα διεξαχθεί ανάμεσα σε αυτήν και την Ατλέτικο, εξέφρασε ο Ντιέγκο Σιμεόνε

Σιμέονε: «Πάμε για τελικό στο Καμπ Νου»
Ο τεχνικός των «ροχιμπλάνκος» ασφαλώς και ήταν απογοητευμένος που η ομάδα του απώλεσε την ευκαιρία να κατακτήσει μαθηματικά τον τίτλο, μετά το ισόπαλο 1-1 με τη Μάλαγα, ωστόσο θέλησε να καλύψει τους παίκτες του και να υπενθυμίσει, πόσα πολλά έχουν πετύχει φέτος.

«Σε ενοχλεί όταν οι παίκτες σου έχουν δώσει τα πάντα που ένα τέτοιο παιχνίδι απαιτεί (σ.σ με τη Μάλαγα), γιατί όντως οι παίκτες έκαναν τα πάντα. Τώρα πάμε σε έναν ‘τελικό’ όπου τα πάντα είναι μοιρασμένα. Είμαστε ταπεινοί, αλλά αυτό που έχει καταφέρει αυτή η ομάδα είναι εκπληκτικό. Είναι δύσκολο να παίρνεις νίκες στο τέλος της σεζόν και τέτοιου είδους αποτελέσματα μπορεί να έρθουν. Ήμουν παίκτης για 20 χρόνια και καταλαβαίνω τι συμβαίνει» είπε αρχικά ο Σιμεόνε.

«Κάναμε τεράστια προσπάθεια για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο κι εύχομαι κι ελπίζω πως μπορούμε να τα καταφέρουμε στο Καμπ Νου. Ωστόσο είναι δύσκολο να αποστασιοποιούμαστε από την πραγματικότητα και θεωρώ πως η Μπάρτσα είναι μια ομάδα μαθημένη στην διαχείριση τέτοιων αγώνων».

Όσο για το αν θα έχει τον Ντιέγκο Κόστα στη διάθεση του, στο «Καμπ Νου», ο Σιμεόνε απάντησε: «Κάνει προόδους, αλλά θα δούμε σε τι κατάσταση θα βρίσκεται, ενόψει του αγώνα». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: