Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Ξεκαθαρίζει του Σα Πίντο!

Τα πορτογαλικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Ρικάρντο Σα Πίντο είναι κοντά στην Εστορίλ, με τους ανθρώπους του ΟΦΗ να περιμένουν την τυπική απάντηση του 44χρονου προπονητή.

Ξεκαθαρίζει του Σα Πίντο
Μια… ανάσα από την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εστορίλ είναι ο Ρικάρντο Σα Πίντο, όπως αναφέρουν τα πορτογαλικά Μέσα.

Συγκεκριμένα, οι Πορτογάλοι αναφέρουν πως ο 44χρονος τεχνικός είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τη διοίκηση της ομάδας-έκπληξη του φετινού πορτογαλικού πρωταθλήματος.

Από την κρητική ΠΑΕ δεν προκύπτει κάτι το σπουδαίο, καθώς ο Μάνθος Πουλινάκης γνωρίζει πως υπάρχουν ελάχιστες πιθανότητες να μείνει Ίβηρας προπονητής στο Ηράκλειο και του έχει δώσει – για τυπικούς λόγους – προθεσμία να δώσει την τελική του απάντηση.

Από τη στιγμή που θα εκπνεύσει η συγκεκριμένη προθεσμία, τότε θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για τον επόμενο κόουτς της ομάδας.

Εν τω μεταξύ, καμία εξέλιξη δεν έχει παρατηρηθεί και στις υποθέσεις των παικτών που μένουν ελεύθεροι (Μακρής, Ντουντού, Φερνάντες, Ζε Εντουάρντο).

Από την πλευρά του, ο Μαρκ Ζορό εξέφρασε την επιθυμία να αποχωρήσει, παρότι δεν λήγει το καλοκαίρι το συμβόλαιό του με τον ΟΦΗ.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: