Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Brasileiro: Με Φρεντ στο ντέρμπι η Φλουμινένσε!! (videos)

Με 2-0 επικράτησε η Φλουμινένσε της Φλαμένγκο σε ένα από τα παραδοσιακά ντέρμπι της υφηλίου, που ήταν στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Brasileiro.
Στο 10ο λεπτό άνοιξε το σκορ ο Φρεντ και στο 88’ ο Τσικίνιο ολοκλήρωσε αντεπίθεση για την ομάδα του. Η Κορίνθιανς, από την πλευρά της, πλησίασε εκτός έδρας νίκη επί της Σάο Πάολο, αλλά ισοφαρίστηκε στο 80ό λεπτό από το Λουίς Φαμπιάνο, που πρωταγωνίστησε σε πανέμορφη επίθεση των γηπεδούχων. Επίσης, η Κρουζέιρο ξεκούρασε πλειάδα βασικών λόγω της παρουσίας της στο Κόπα Λιμπερταδόρες και γνώρισε την πρώτη ήττα της στο φετινό πρωτάθλημα, χάνοντας με 2-1 στην έδρα της Ατλέτικο Μινέιρο, ενώ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με εννέα παίκτες λόγω αποβολής των Λουάν στο 75’ και Μαρτσέλο Μορένο στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων.
Εύκολο 2-0 στην έδρα της Φιγκουιρένσε πήρε η Σάντος, η Γκρέμιο πέρασε με 2-1 από την έδρα της Σακεκοένσε χάρη σε δύο γκολ του Ερνάν Μπάρκος και η Σπορτ Ρεσίφε πήρε εκτός έδρας 1-0 σε βάρος της Κοριτίμπα με γκολ του Ρίτελι στο 85ο λεπτό. Τέλος, ο πρώην στράικερ του Παναθηναϊκού, Σόουζα, άνοιξε το σκορ για τη Βιτόρια στο 39ο λεπτό, αλλά στο 75’ αποβλήθηκε μαζί με τον Ουέλιτον της Μπαΐα, που πήρε εντός έδρας 1-1 με γκολ του Άντερσον Φερέιρα στο 90’+1’.















Πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: