Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Με δύο στα δύο… δικό του!

Πίστη για την πρωτιά στα play offs υπάρχει στον ΠΑΟΚ μετά τη νίκη στο Περιστέρι μετά την ενδέκατη φετινή ανατροπή. «Μπορούμε το 2/2», λένε στο «Δικέφαλο του Βορρά». Πονοκέφαλος για το κέντρο άμυνας.

Με δύο στα δύο… δικό του
Ο ΠΑΟΚ είναι εδώ!

Μετά την παλικαρίσια νίκη τους στο Περιστέρι επί του Ατρομήτου με 2-1, οι Θεσσαλονικείς εξακολουθούν να στηρίζονται στις δικές τους δυνάμεις και μόνο για τη διεκδίκηση της πρώτης θέσης στα play offs, καθώς θα πάρουν εκείνοι το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League με δύο νίκες στα εναπομείναντα παιχνίδια του μίνι πρωταθλήματος.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» χρειάζεται νίκη επί του Αστέρα στην Τρίπολη την Τετάρτη και ακόμη μία τρεις μέρες μετά απέναντι στον Παναθηναϊκό στην άδεια λόγω τιμωρίας Τούμπα για να τερματίσει πρώτος. Και η πίστη στις τάξεις του ΠΑΟΚ είναι διάχυτη πως κάτι τέτοιο είναι εφικτό, μετά το χαρακτήρα που έχει βγάλει η ομάδα στα δύσκολα. Χαρακτηριστικό είναι πως η χθεσινή ήταν η ενδέκατη ανατροπή που κάνει η ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα.

Σε περίπτωση ισοβαθμίας στα play offs, πρώτο κριτήριο είναι τα αποτελέσματα στα μεταξύ τους παιχνίδια στα play offs, μετά η διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους παιχνίδια στα play offs, ακολούθως τα εκτός έδρας γκολ στα μεταξύ τους παιχνίδια στα play offs και τελευταίο κριτήριο είναι η κατάταξη στη βαθμολογία της κανονικής περιόδου.

Ξέμεινε από αμυντικούς

Ο ΠΑΟΚ από σήμερα στρέφει την προσοχή του στον αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη την Τετάρτη, όπου η νίκη είναι επιβεβλημένη προκειμένου να τα παίξει όλα για όλα το Σάββατο απέναντι στον Παναθηναϊκό. Όμως στην αναμέτρηση με τους Αρκάδες ο Γιώργος Γεωργιάδης αντιμετωπίζει τεράστιο πρόβλημα για τη συγκρότηση της άμυνας. Εκτός πλάνων είναι οι τιμωρημένοι Τζαβέλλας και Ινσαουράλδε, ενώ νοκ άουτ τέθηκε και ο Βίτορ με θλάση. Με αυτά τα δεδομένα, το πιθανότερο είναι να αγωνιστούν σαν στόπερ οι Κατσουράνης και Κατσικάς, ενώ σαν λύση ανάγκης υπάρχει και ο Σκόνδρας.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: