Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Κομπανί: «Δώσαμε αποδείξεις»

Δικαίωση αποτελεί για τη Μάντσεστερ Σίτι η κατάκτηση του πρωταθλήματος, όπως τόνισε ο Βίνσεντ Κομπανί. «Είμαστε η καλύτερη ομάδα», είπε ο Βέλγος διεθνής αμυντικός.

Κομπανί: «Δώσαμε αποδείξεις»
Ενθουσιασμένος από την κατάκτηση της Premier League εμφανίστηκε ο Βίνσεντ Κομπανί. Ο αρχηγός της Μάντσεστερ Σίτι, μετά το τέλος της αναμέτρησης απέναντι στη Γουέστ Χαμ, στάθηκε στην ανωτερότητα της ομάδας του ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τους συμπαίκτες του.

Αναλυτικά:

«Θεωρώ ότι είμαι αρχηγός ενός υπέροχου συνόλου. Είμαστε η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα και το αποδείξαμε με την κατάκτηση του τίτλου που είναι η επιβράβευση των κόπων όλης της χρονιάς.

Ήταν μια πολύ ιδιαίτερη σεζόν για εμάς. Δεν ξεκινήσαμε πολύ καλά κι έπειτα από έξι εκτός έδρας ματς, είχαμε πάρει μόλις έναν πόντο. Είπα στους συμπαίκτες μου ότι κάτι έπρεπε ν' αλλάξουμε και όλοι πίστεψαν σε αυτή την αλλαγή.

Καταφέραμε να πάρουμε τους περισσότερους βαθμούς μακριά από την έδρα μας φέτος. Οι συμπαίκτες μου πιστεύουν τις ιδέες μου και όλα όσα τους λέω για τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνομαι το ποδόσφαιρο και τους ευχαριστώ γι' αυτό».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: