Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Πρόταση Γιουνάιτεντ για Σο!!

Επίσημη κρούση στη Σαουθάμπτον για την απόκτηση του ανερχόμενου Λουκ Σο κατέθεσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σύμφωνα με το «Sky Sports».

Πρόταση Γιουνάιτεντ για Σο!
Τι κι αν η σεζόν ολοκληρώθηκε απόψε στην Αγγλία για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ; Τι κι αν Ευρώπη… γιοκ του χρόνου; Ο μεταγραφικός σχεδιασμός φαίνεται πως συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς στους «κόκκινους διαβόλους» που σύμφωνα με το «Sky Sports» κατέθεσαν ήδη επίσημη πρόταση στη Σαουθάμπτον για την απόκτηση του Λουκ Σο!

Ο νεαρός μπακ των «Αγίων» εδώ και καιρό αποτελεί διακαή πόθο της ομάδας του Μάντσεστερ και πλέον φαίνεται πως μπαίνει το… αυλάκι στο νερό για να αποτελέσει ουσιαστικά τον αντικαταστάτη του Πατρίς Εβρά που αποχωρεί. Σύμφωνα με τους Άγγλους, η προσφορά αγγίζει τις 27 εκατ. λίρες για ένα απ' τα μεγαλύτερα ταλέντα του νησιού.

Άλλωστε τόσο πέρσι, όσο και φέτος ειδικά, ο 18χρονος έχει ξεχωρίσει με την απόδοσή του στους αγωνιστικούς χώρους. Γι' αυτό άλλωστε, στη σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε, αγωνίστηκε 35 φορές απ' τις συνολικά 38 «στροφές» του πρωταθλήματος!Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: