Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

«Είμαι ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ…»

sakpi
Για την φάση του πέναλτι που συμβούλεψε τον Παναγιώτη Γλύκο αλλά και για το συμβόλαιο του (!) μίλησε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης.
«Σημασία δεν έχει τι είπα εγώ, αλλά ότι ο Παναγιώτης έπιασε το πέναλτι και το ότι πετύχαμε μία πολύ σπουδαία νίκη», είπε ο «Σάλπι», απαντώντας και σε ερώτηση εάν έδωσε συμβουλή στον Γλύκο για την γωνία που θα έπρεπε να πέσει στο πέναλτι που εκτέλεσε ο Παπαδόπουλος, ενώ στη συνέχεια τόνισε σχετικά με το μέλλον του στον ΠΑΟΚ: «Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Όταν υπάρχουν δύσκολες συνθήκες πολλά περνούν από το μυαλό. Αυτή την στιγμή είμαι ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, είμαι εδώ κι αν θέλει κάτι η ΠΑΕ το καλοκαίρι θα το συζητήσουμε. Είμαι ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ θα συνεχίσω να είμαι μέχρι να λήξει το συμβόλαιό του. Εάν πρόκειται να συμβεί κάτι άλλο θα το συζητήσουμε». 
Αναφερόμενος στις κλήσεις του Φερνάντο Σάντος για την Εθνική ομάδα, ο «Σάλπι», τόνισε: «Η Εθνική ομάδα είναι στο μυαλό όλων των Ελλήνων. Αυτό που μας ενδιαφέρει, είτε είμαστε διεθνείς είτε όχι είναι να πάρουμε τη νίκη στα δύο επόμενα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ και να πετύχουμε τον στόχο μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: