Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Ο… κακός χαμός!!

Χωρίς σκορ το ντέρμπι στο Βόλο, με τη Νίκη να περνάει πρώτη στη βαθμολογία των πλέι-οφ της FL, μετά την ήττα της Κέρκυρας! Νίκη για τον Αιγινιακό στον Ταύρο, με σχεδόν όλες τις ομάδες να ελπίζουν.

Ο… κακός χαμός!

Αποτέλεσμα αυτών;

Η Νίκη Βόλου να περάσει στην κορυφή της βαθμολογίας μετά την 9η αγωνιστική των πλέι-οφ, αλλά πλέον σχεδόν όλες οι ομάδες να έχουν μπει για τα καλά στο κόλπο της ανόδου!

Στο Βόλο η Νίκη και ο Ολυμπιακός ήρθαν ισόπαλοι χωρίς σκορ σε ένα ντέρμπι με μεγάλο πάθος , καλές ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες αλλά και δύο αποβολές. Οι τυπικά γηπεδούχοι σήμερα ανέβηκαν στην πρώτη θέση με έναν βαθμό διαφορά από την Κέρκυρα.

Στην αλλαγή αυτή στη βαθμολογία των πλέι-οφ της Football League όμως έπαιξε μεγάλο ρόλο το αποτέλεσμα στο παιχνίδια της Κρήτης. Τα Χανιά με 2-0 έκοψαν τον δρόμο της Κέρκυρας και έφτασαν στους 14 βαθμούς, όσους ο Ολυμπιακός Βόλου και ο Ηρακλής Ψαχνών, ο οποίος ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη, με τον Γηραιό να χάνει την ευκαιρία για να σκαρφαλώσει κι άλλο.

Από τους κερδισμένους της αγωνιστικής ήταν ο Αιγινιακός! Κατέκτησε τη νίκη 4-1 στον Ταύρο απέναντι στον Φωστήρα και έφτασε στους 12 βαθμούς, κάτι που του δίνει το δικαίωμα να ελπίζει και αυτός στην άνοδο!

Τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής των πλέι-οφ της Football League.

Χανιά – Κέρκυρα 2-0
(54’ Μανωλάς, 82’ Παπατζίκος)

Φωστήρας – Αιγινιακός 1-4
(51’ Σεχολάρι – 20’ Μανθάνο, 29’ 55’ Γκέσιος, 58’ Σαμαράς)

Νίκη Βόλου – Ολυμπιακός Βόλου 0-0
(53’ κοκ. Μπιτσάκος – 67’ Κατσίκης)

Ηρακλής – Ηρακλής Ψαχνών 1-1
(39’ Τσιλιανίδης – 81’ Οχάντζα)


Βαθμολογία (9 αγώνες):

Νίκη Β. 17
Κέρκυρα 16
Χανιά 14
Ηρακλης Ψαχ. 14
Ολυμπιακός Β. 14
Ηρακλής 13
Αιγινιακός 12
Φωστήρας 9


Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής

Ηρακλής – Χανιά
Κέρκυρα – Νίκη Βόλου
Ηρακλής Ψαχνών – Αιγινιακός
Ολυμπιακός Βόλου - ΦωστήραςΠηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: