Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Αλλάζουν τα δεδομένα για Αμπέντ!

Ανατροπή σημειώνεται στην υπόθεση παραμονής του Μεχντί Αμπέντ στον Παναθηναϊκό, καθώς ο Άλαν Πάρντιου δεν επιθυμεί να κρατήσει κανένα παίκτη που φέτος έπαιξε δανεικός σε άλλη ομάδα από τη Νιούκαστλ.

Αλλάζουν τα δεδομένα για Αμπέντ
Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Μεχντί Αμπέντ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού δεν έχουν περάσει απαρατήρητες στη Νιούκαστλ, η οποία τον έχει παραχωρήσει.

Πριν από μερικές μέρες είχε γίνει γνωστό πως ο βρετανικός σύλλογος – ύστερα από σχετική απόφαση του Άλαν Πάρντιου - ο Αλγερινός μέσος θα λάβει μέρος τουλάχιστον στο πρώτο στάδιο προετοιμασίας εν όψει της νέας σεζόν.

Ωστόσο, το ίδιο Μέσο που είχε αποκαλύψει τη συγκεκριμένη είδηση υποστηρίζει τώρα ότι ο προπονητής της ομάδας δεν πρόκειται να κρατήσει κανέναν από τους παίκτες που φέτος έχουν παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού σε άλλους συλλόγους.

Ένας από αυτούς είναι και ο διεθνής άσος, κάτι που δίνει τη δυνατότητα στον Παναθηναϊκό να ελπίζει πως θα καταφέρει να τον κρατήσει στο δυναμικό του και την επόμενη σεζόν. Άλλωστε, και ο παίκτης δείχνει θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει να φορά τα πράσινα.

Το δημοσίευμα του σάιτ «chroniclelive.co.uk»

«Αποφασισμένος να πουλήσει όλους τους παίκτες που είχαν δοθεί δανεικοί σε διάφορες ομάδες είναι ο Άλαν Πάρντιου. Πρόκειται για επτά ποδοσφαιριστές που έπαιξαν αλλού φέτος. Ο λόγος για τον Τζέιμις Ταβερνιέρ (Ρόδεραμ), Τζόνας Γκουτιέρες (Νόριτς), Μεχντί Αμπέντ (Παναθηναϊκός), Σέιν Φέργκιουσον (Μπέρμινχαμ), Ρομέν Αμαλφιτανό (Ντιζόν), Χάρις Βούτσκιτς (Ρόδεραμ) και Άνταμ Κάμπελ (Σεντ Μίρεν), οι οποίοι δεν φαίνεται πως γεμίζουν το μάτι του προπονητή τους. Από όλους αυτούς μόνο ο Αμπέντ στην Ελλάδα μπορούμε να πούμε ότι έκανε καλή σεζόν». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: