Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

«Ο Μπεργκ έκανε τη διαφορά»

Στη διαφορά που κάνει ο Μπεργκ στάθηκε ο βοηθός του Στάικου Βεργέτη στον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης, Λεωνίδας Τσιγαρίδας, μετά την ήττα των Αρκάδων από τον Παναθηναϊκό.

«Ο Μπεργκ έκανε τη διαφορά»
Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως οι παίκτες του στάθηκαν καλά, πως πρέπει να νικήσουν οπωσδήποτε τον ΠΑΟΚ και στάθηκε στις απουσίες που δεν άφησαν την ομάδα να παραταχθεί πλήρης.

Αναλυτικά: «Δυστυχώς, τελείωσε και το σημερινό παιχνίδι με άσχημο αποτέλεσμα. Δεν πήραμε τίποτα κι από αυτό το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Οπωσδήποτε, πρέπει να πάρουμε τρεις βαθμούς με τον ΠΑΟΚ. Στο σημερινό παιχνίδι σταθήκαμε καλά. Ο Παναθηναϊκός δεν μας έκανε πολλές μεγάλες ευκαιρίες. Η διαφορά ήταν ένας παίκτης, ο Μπεργκ.

Αν κι εμείς είχαμε ένα τέτοιο παίκτη, θα ήταν καλύτερα τα πράγματα. Είχαμε πολλές απουσίες. Παλέψαμε με το μικρό μας ρόστερ. Συνεχίζουμε, θα πρέπει να πάρουμε βαθμούς για να περάσουμε μία ομάδα.

Για να ρισκάρεις, πρέπει να υπάρχουν λύσεις. Δεν μπορείς να πιέσεις πολύ ψηλά. Τη βρήκαμε τη φάση με τον Καράσκο, δεν ισοφαρίσαμε και χάσαμε το παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: