Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

«Άδικο αποτέλεσμα»

papadopoulos4
Άδικο χαρακτήρισε το ισόπαλο αποτέλεσμα με τα Ψαχνά ο προπονητής του Ηρακλή, Νίκος Παπαδόπουλος.
Τόνισε πως η ομάδα του θα κάνει τα πάντα για να ανέβει στην Σούπερ Λιγκ ενώ αναφέρθηκε και στις απουσίες που υπήρχαν.
Αναλυτικά είπε: «Θέλω να πω ότι για εμάς είναι ένα άδικο αποτέλεσμα. Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο μέρος. Κάναμε φάσεις βγήκαμε μπροστά αλλά δυστυχώς το σκορ ήταν μόνο 1-0. Στο δεύτερο είχαμε φάσεις για να σκοράρουμε όμως δεν το κάναμε και το πληρώσαμε σε μία στιγμή όπου ο αντίπαλος δεν είχε πατήσει περιοχή. Δεν υπάρχει χρόνος για απογοήτευση γιατί τα παιχνίδια είναι κοντά. Το αποτέλεσμα πάντως ήταν άδικο και για τις φάσεις και για το ποδόσφαιρο που παίξαμε. Όπως έχω πει πιστεύω στην ομάδα και θα κάνουμε τα πάντα για να βγούμε στην Σούπερλιγκ».
Για τις αλλαγές που έκανε:«Μετά το 65’ έβαλα δύο αμυντικογενείς παίκτες. Δεν φοβήθηκα καθόλου. Αυτοί υπάρχουν όμως. Μπορώ να πάρω από την Β ομάδα παιδιά»
Για τις απουσίες και τα προβλήματα που υπάρχουν: «Ο Σιατραβάνης θα κάνει αύριο μαγνητική μαζί με τον Τάϊ  για να δούμε αν μπορούν να βοηθήσουν. Έχουμε θέμα με τους παίκτες όπως και με τον Λίμα. Την ιστορία την γράφουν όσοι είναι παρόντες. Και αυτοί που παίζουν θα τα δώσουν όλα για την ομάδα»


«Θα εξαντλήσουμε όσες ελπίδες έχουμε»

Ως ένα κακό αποτέλεσμα χαρακτήρισε την ισοπαλία με τα Ψαχνά ο ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Πέτρος Κοντέων που μίλησε στη συνέντευξη Τύπου.
Αναλυτικά δήλωσε:
«Σήμερα ήταν ένα κακό αποτέλεσμα για εμάς με βάση την εικόνα που είχαμε. Η προσπάθεια έγινε από όλους τους παίκτες. Από μία άτυχη στιγμή δεχθήκαμε το γκολ. Πληρώσαμε το ότι δεν πετύχαμε ένα γκολ ακόμα για να κλειδώσουμε το ματς. Μείνανε λίγα ακόμα ματς για να τα δώσουμε όλα. Όσες ελπίδες έχουμε θα τις εξαντλήσουμε. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε σήμερα και μας στήριξε και συνεχίζουμε»

Δεν υπάρχουν σχόλια: